طغیانی: بعضی مسئولین نگاه علمی از بورس ندارند ، اقدامات مجلس در خصوص بازار بورس
به گزارش مهسان بلاگ، سخنگوی کمیسیون مالی مجلس گفت: بعضی از اظهارنظر هایی که در مجلس و دولت در خصوص بورس انجام می گردد، نگاهی دقیق و علمی ندارد و آسیب هایی برای بورس به دنبال دارد که نمونه های آن را در هفته های گذشته نیز شاهد بودیم.

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون مالی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار پارلمانی خبرنگاران، درباره جلسه کمیسیون مالی با فعالان بورسی، گفت: در جلسه ای تعدادی از فعالان بورس در کمیته بورس کمیسیون حضور پیدا کردند، در این جلسه به بحث آنالیز شرایط بازار پرداخته و قسمتی از زمان به پیشنهاد های فعالان بورس اختصاص داشت.
وی ادامه داد: جمع بندی جلسه این بود که بورس باید به دور از نگاه های سیاسی و غیرعلمی راه خود را ادامه دهد و کمیسیون مالی کوشش می نماید که با یک نگاه غیرسیاسی و علمی به آن رسیدگی کند.
سخنگوی کمیسیون مالی مجلس گفت: بعضی از اظهارنظر هایی که در مجلس و دولت در خصوص بورس انجام می گردد، نگاه دقیق و علمی نیست و آسیب هایی برای بورس به دنبال دارد که نمونه های آن را در هفته های گذشته نیز شاهد بودیم.
طغیانی با بیان اینکه تهدید و فرصت در بورس توأمان است، گفت: فضای بازار سرمایه برای اقتصاد کشور فرصتی است که می توان بسیاری از دارایی هایی که در دست دولت است و یا توسط مردم، شرکت های مختلف را به بورس وارد کرد و با منابع آزاد شده سرمایه گذاری رخ دهد، این فضا از طرفی نیز می تواند تهدیدی باشد که ناشی از ناآشنایی واردان بازار به فضای بازار سرمایه باشد.
وی اضافه نمود: فضای بازار سرمایه ریسکی است و نوسان ذات بازار است؛ بعضاً مواردی در بازار مشاهده می گردد که طبیعی نیست و تذکرات پی در پی نیز در هفته های اخیر توسط مجلس به مدیران در بازار سرمایه داده شده است و این فرایند ادامه خواهد داشت.
طغیانی با اشاره به جمع بندی جلسات با فعالان بورسی، گفت: قرار شد به روزرسانی بازار سرمایه مصوبه سال 84 و اصلاح شده سال 88 مجدداً مورد آنالیز قرار گیرد و این جلسات را با فعالان بورس، تشکل های حقوقی، افرادی که در بازار سرمایه فعالیت جدی دارند ادامه خواهیم داد.
سخنگوی کمیسیون مالی مجلس شورای اسلامی اضافه نمود: نظارتی که با رصد داده ها بر عملکرد حقوقی ها و حتی اشخاص حقیقی در بازار باید رخ دهد تا بازار اصلاح گردد را پیگیری خواهیم کرد.
وی گفت: بحث تأسیس کانون سهامداران حقیقی یکی از موارد مطرح شده بود که دنبال خواهیم کرد، اشخاص حقیقی نیز می توانند مطالبه ای داشته باشند و ما نیز به عنوان نماینده مردم این مطالبات را پیگیری خواهیم کرد تا کانونی تأسیس گردد که از حقوقشان دفاع کند و در جلساتی که ضروری است دغدغه ها منتقل گردد، حاضر شوند.
طغیانی در انتها با اشاره به نهاد های منجر به تثبیت بازار، بیان داشت: این نهاد ها تقویت خواهند شد و در این مورد نیز به جمع بندی رسیدیم و تمامی آنچه در کمیته های زیرمجموعه کمیسیون مطرح می گردد، ضروری است که به کمیسیون ارجاع و در صحن کمیسیون آنالیز و تصمیم گیری گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو