فیلم کوتاه چوپان آماده نمایش شد
به گزارش مهسان بلاگ، تهران (پانا) - فیلم کوتاه چوپان تازه ترین ساخته رحمان پولادیان براساس داستان چوپان دروغگو برای حضور در جشنواره های داخلی و خارجی آماده نمایش شد.

به گزارش روابط عمومی این پروژه، چوپان به نویسندگی و کارگردانی رحمان پولادیان و تهیه کنندگی مشترک علی غلامحسینی و رحمان پولادیان در شهرستان سمیرم فیلمبرداری شد.
چوپان چهارمین فیلم کوتاه به کارگردانی رحمان پولادیان است که بر اساس داستان چوپان دروغگو نوشته شده و برای ارائه در جشنواره های داخلی و خارجی آماده نمایش شده است.
در خلاصه فیلم آمده است:چوپان دروغ نمی گفت اما...
عوامل فیلم چوپان به توضیح زیر است:
تهیه کنندگان :
علی غلامحسینی
رحمان پولادیان
نویسنده و کارگردان :رحمان پولادیان
بازیگر:علی غلامحسینی
مدیر فیلمبرداری:ارشاد شفیق
دستیار فیلمبرداری:
علیرضا تبر اصفهانی
حسام کامران
مدیر صدابرداری:اسماعیل امینی
دستیار صدابرداری: محمد امین سلیمی
دستیار کارگردان:احسان مهرزاد
منشی صحنه:ماجده رحمتی
طراحی و اجرای گریم:سمیرا عجمی
عکاس:صبور حاجی پور
دستیار صحنه و لباس: نسترن سرایی
مدیر تدارکات :امیر جمالی
تدارکات و حمل و نقل:
امیر جمالی
سعید افشاری
حسین نصیری
احمد رئیسی
دانیال فرهادی
سید ابوالقاسم میرنیام
رحمان پولادیان دانش آموخته کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون است و حدود هفده سال در عرصه کارگردانی و بازیگری تئاتر و فیلم کوتاه فعالیت دارد. . او تا به امروز فیلم های کوتاه آخرین انتظار،سوءتفاهم و شبی در طهران را کارگردانی نموده است و در فیلم های ایستاده در غبار، ماجرای نیم روز، پاریس تهران و شیشلیک به عنوان بازیگر حضور داشته است .
منبع: خبرگزاری پانامجله ویراپارس: مجله ویراپارس | مجله تبلیغات و بازاریابی مدرن، طراحی و چاپ