ماه عسل با گرانش صفر؛ طراح فرانسوی طرح فرستادن زوج ها به فضا را ارائه کرد
به گزارش مهسان بلاگ، تا کنون به برگزاری ماه عسل در فضا فکر کرده اید؟ شاید اغلب افراد چنین چیزی برای آغاز زندگی مشترک در ذهن نداشته باشند اما یک طراح به این موضوع فکر کرده و طرح مفهومی گذراندن ماه عسل در فضا را ارائه داده است.
یلکن اکتوری (Yelken Octuri) که یک طراح هواپیما و طراح داخلی فرانسوی است، طرحی مفهومی از تأسیساتی فضایی ارائه داده که Horny Moon Airways نام دارد و به دنبال امکان سنجی ماه عسل در فضا است.
ایده اولیه این پروژه سال ها پیش آغاز شد اما با بررسی مقررات هوانوردی موجود، اکتوری دریافت که این پروژه نمی تواند آن طور که می خواهد توسعه یابد. مدتی بعد ماکسیم والی (Maxime Vaeli) مسؤول برند وستال (Vestal) که علاقه مند به فعالیت در زمینه گردشگری فضایی بود، از این پروژه استقبال کرد تا دوباره در دست اجرا قرار بگیرد.
ایده اکتوری شامل یک ماه عسل 48 ساعته در فضا می گردد که برای رسیدن به آنجا از یک هواپیما استفاده خواهد کرد و زوج ها را تا ارتفاع 200 کیلومتری زمین می رساند. پس از رسیدن به این ارتفاع، هواپیما کپسول سرنشین داری را در مدار زمین قرار می دهد که تا 48 ساعت بعد در اختیار زوج ها خواهد بود.
در کل این شاتل می تواند تا 5 کپسول را در خود جای دهد و این یعنی با هر بار پرواز فقط 10 عروس و داماد خوش شانس امکان استفاده از آن را دارند. این وسیله از 6 پیشرانه در عقب برای پرواز استفاده می کند و یک محفظه بار بسیار کشیده برای قرارگیری کپسول ها دارد.
هر کپسول گنبدی شکل است تا بتواند بیشترین دید را به فضا و زمین فراهم کند. پس از تزریق کپسول ماه عسل در مدار، یک لایه سقف آن به شکل 9 گلبرگ باز می گردد تا از سلول های خورشیدی به عنوان منبع انرژی استفاده گردد. هرچند طراح توضیح دقیقی درباره منبع تغذیه اصلی کپسول نداده است.
کف کپسول به صورت بالشی ساخته می گردد و شامل یک تخت و چند صندلی هم خواهد بود. دو دریچه هم درون کپسول واقع شده است که یکی برای دسترسی به توالت و دیگری برای ورود به کپسول استفاده می گردد.
طراح تأکید کرده که گشت وگذار و زندگی در فضا حتی برای چند روز کار آسانی نیست و هنگام فعالیت در ریزگرانش باید مراقب باشند. برای کمک به کاهش خطر، راه حل هایی هم ارائه شده است. از جمله استفاده از دیواره های بلندتر برای کپسول که باعث می گردد سطح بیشتری با بالشتک پوشیده گردد و یا استفاده از کمربندهای مخصوص که ضمن آزادی عمل، ایمنی هم فراهم کند.
با گذشت 48 ساعت، هر کپسول بدون شاتل اولیه و به تنهایی به زمین بازمی گردد. برای این کار مانند مأموریت های فضایی فعلی ناسا، از سیستم فرود در آب استفاده خواهد شد. برای تنظیم راستا، 12 پیشران در لبه های کپسول تعبیه داده شده اند و یک سپر حرارتی هم هنگام ورود مجدد به جو از کپسول محافظت خواهد کرد. هفت چتر نجات هم به فرود آرام کپسول در آب کمک خواهند کرد.
در نهایت با فرود در آب، یک قایق لوکس مسافران را به ساحل می رساند تا این ماه عسل فضایی خاتمه یابد. این ایده اگرچه راه زیادی تا عملیاتی شدن دارد، اما گردشگری فضایی یک ایده رو به گسترش است و احتمالا در آینده می توان انتظار چنین چیزی را هم داشت.
عکس کاور: طرحی گرافیکی از کپسول ماه عسل فضایی
Credit: Yelken Octuri
منبع: Auto Evolution
منبع: دیجیکالا مگمجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری
باتسک: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین