محدودیت مصرف گوشت قرمز درمبتلایان به دردهای شکمی

به گزارش مهسان بلاگ، مسئول تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف گوشت قرمز به دلیل تحریکات بیشتر ترشح اسید معده سبب بدتر شدن دردهای شکمی شده و باید محدود گردد.

محدودیت مصرف گوشت قرمز درمبتلایان به دردهای شکمی

مهسا شمشیرگران، اظهارکرد: مصرف غذاهای چرب، فست فودها، لبنیات، قهوه، فلفل و ادویه جات، غلات کامل با سبوس بالا و ... در زمان درد معده و دردهای شکمی باید محدود گردد.

وی اضافه کرد: اگر ناراحتی معده ناشی از مسمومیت غذایی یا مسائل گوارشی باشد، به طور معمول پس از 48 ساعت بهبود می یابد، اما اگر مدت بیشتری طول کشید ممکن است از نشانه های زودرس بیماری کووید 19 باشد.

وی پرخوری و مصرف غذاهای شور را در دردهای شکمی موثر دانست، اظهارکرد: پرخوری و مصرف غذا در حجم بالا در یک وعده احتمال درد شکمی را افزایش می دهد و موجب احساس نفخ در فرد می گردد که بهتر است برنامه غذایی سالم با تقسیم وعده های غذایی به 5 یا 6 وعده در حجم کم را در پیش گرفت.

وی مصرف نعناع و زنجبیل را در بهبود درد شکمی موثر دانست و اعلام کرد: نعناع علاوه بر تازه کردن تنفس در دم و بازدم به بهبود دل درد یاری می نماید و زنجبیل در کاهش کرامپ های معده تاثیر به سزایی دارد.

anti6.ir: آخرین خبر | اخبار و مقالات روز دنیا را اینجا بخوانید

aradbld.ir: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: همگردی
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 61404

به "محدودیت مصرف گوشت قرمز درمبتلایان به دردهای شکمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محدودیت مصرف گوشت قرمز درمبتلایان به دردهای شکمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید