مدافعان پاکیزگی

به گزارش مهسان بلاگ، ویروس ناخوانده خانه نشینمان کرد. به پویش در خانه می مانیم پیوستیم و برای روزهای خانه نشینی برنامه ریزی کردیم. از فیلم و سریال تا آشپزی و کاردستی سعی کردیم کسالت خانه نشینی را کم کنیم. کمی که دقیق شدیم دیدیم درست در همین روزها، برخی ها در خط مقدم جبهه سلامت بودند.

مدافعان پاکیزگی

خبرنگاران- راحله عبدالحسینی: خانه نشینی که هیچ، حتی زمانی هم برای استراحت پیدا نکردند. حتماً کادر درمان و پزشکان بیمارستان با آن لباس های سراسر سفید محافظ و ماسک و دستکش در ذهن تان نقش بست. کوشش شبانه روزی و بی چشمداشت این گروه که ستودنی است اما گروه دیگری هم از این افراد در جامعه بودند تا ما با خیال آسوده تری روزهای خانه نشینی را پشت سر بگذاریم. پاکبان ها در خط مقدم خدمات شهری، از زمان شیوع بیماری کرونا برای حفظ سلامت و نظافت شهر در کوچه و خیابان با تعهد و مسئولیت حاضر شدند تا از سرعت شیوع بیماری جلوگیری نمایند. با آنها همکلام شدیم تا از این روزهای متفاوت و درخواستشان از شهروندان بگویند.

علی حدادنژاد

پاکبان ها خانه نشین نشدند

کار ما شب و روز ندارد. به خصوص حالا که همه باید بهداشت را از همواره بیشتر رعایت نمایند، کار ما دیگر تعطیلی و مرخصی و خانه نشینی ندارد. علی حدادنژاد این را می گوید و ادامه می دهد: با اینکه این همه به شهروندان گفته می گردد از ماسک و دستکش استفاده نمایند باز هم می بینم که بعضی افراد بی توجه به این نکات در خیابان تردد می نمایند. این روزها وظیفه ام را سخت تر می دانم. خیابان ها و کوچه ها باید پاکیزه تر باشد تا ویروس کرونا منتقل نگردد. من همواره از ماسک و دستکش استفاده می کنم. تعداد اقلام بهداشتی که از طرف خدمات شهری به ما داده می گردد کافی است و مورد استفاده قرار می گیرد.

او که در خدمات شهری منطقه 3مشغول فعالیت است می گوید: متأسفانه این روزها هیچ چیز به اندازه دیدن ماسک و دستکش های مصرف شده در خیابان ناراحت نماینده نیست. انداختن ماسک و دستکش در سطل زباله کار سختی نیست. رها کردن آنها روی زمین یعنی پخش شدن ویروس و بیماری. ما که دورکار نیستیم یا در قرنطینه خانگی نبودیم. اگر شهروندان با ما همکاری نمایند، سلامتی برای همه مردم محله و شهر خواهد بود و زنجیره بیماری قطع می گردد. او از خسته نباشید گفتن شهروندان این روزها بیشتر از همواره راضی می گردد.

مجید کرمی

امان از ماسک و دستکش های رها شده

مجید کرمی 8سال در ناحیه 4 منطقه 3 پاکبان است. او که خود را ملزم به استفاده از ماسک و دستکش هنگام کار می داند می گوید: ما هم مثل همه شهروندان وقتی از خانه بیرون می آییم باید ماسک و دستکش داشته باشیم. کار با ماسک سخت است. اما چون با پسماندها سر و کار داریم که ممکن است ناقل بیماری باشد حتماً باید اصول بهداشتی را رعایت کنیم وگرنه خودمان ناقل بیماری می شویم. به همین دلیل کار ما سخت تر شده است. خانواده هم خیلی نگران ما هستند. ولی وقتی به نتیجه کارمان که پاکیزگی و نظافت شهر است نگاه می کنیم می بینیم که در این شرایط باید هر روز سرکار باشیم. چون کار ما تعطیلی بردار نیست. کرمی می گوید از اسفند ماه تا امروز که بیماری کرونا شایع شده و مردم باید از ماسک و دستکش استفاده نمایند روزی نیست که پای درختان، لای نرده ها یا روی نیمکت های ایستگاه های اتوبوس ماسک و دستکش استفاده شده نباشد. می گوید: تقاضای ما همواره از شهروندان این بوده که زباله روی زمین نریزند. اما حالا برای سلامت خودشان و برای اینکه این ویروس منتقل نگردد می گوییم که ماسک و دستکش را بعد از استفاده حتماً و حتماً در سطل بیندازند. جای آنها روی زمین نیست. نه اینکه کار ما زیاد می گردد بلکه به خاطر اینکه آلودگی و ویروس را منتقل می نمایند.

یحیی علیزاده

این روزها محله ها باید پاکیزه تر باشد

رعایت نکات بهداشتی برای قطع زنجیره کرونا نخستین پیغام بهداشتی بود که پزشکان و کادر درمانی به ما دادند. دقیق تر که به اطرافمان نگاه کنیم، افرادی را مسئول تمیزی و نظافت کوچه و خیابان می بینیم که فعالیتشان در تأمین پاکیزگی معابر و حفظ بهداشت عمومی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بسیار مهم و حیاتی به حساب می آید. یحیی علیزاده یکی از همین افرادی است که در صف اول سلامت شهروندان ایستاده و کوشش می نماید. او که سابقه 20 سال کار در حیطه خدمات شهری دارد و این روزها در ناحیه 3 منطقه 3مشغول فعالیت است در روزهای کرونایی یک روز تعطیل هم نداشته است. می گوید: از اسفند ماه کار ما بیشتر شد. تعطیلی نداشتم و مرخصی هم نرفتم. گلایه ای هم ندارم. چون نظافت و تمیزی معابر برعهده ماست. حالا که پزشکان می گویند باید بیشتر از همواره حواسمان به نظافت و بهداشت باشد، کار ما جدی تر به چشم می آید و شهروندان محله شان را پاکیزه تر می خواهند. من چندین بار طی 2ماه گذشته در عملیات ضدعفونی ایستگاه های اتوبوس و در منازل شهروندان حضور داشتم. خدا را شاکرم که کار من باعث حفظ سلامتی و ایمنی هموطنانم می گردد. علیزاده مسئول شیفت شب است و از ساعت 19 تا 5صبح کار می نماید. او فقط یک تقاضا از شهروندان دارد: باز هم در خانه ماندن را جدی بگیریم. کرونا تمام نشده است.

کمال کمالی

بهداشت را بیشتر از همواره رعایت کنیم

کمال کمالی 22سال سابقه فعالیت در خدمات شهری دارد و این روزهای کرونایی را روزهای دشواری برای پاکبان ها می داند: روزهای سختی برای همه مردم است. اما برای پاکبان ها که در خانه نیستند و با پسماند سر و کار دارند سخت تر است. کمالی به افرادی که مجبور نیستند سر کار بروند می گوید: تا زمانی که این بیماری ریشه کن نشده، در خانه بمانید. کار ما نظافت عمومی، جمع آوری پسماند از معابر و نظافت شهری است تا از سرایت بیماری به شهروندان جلوگیری گردد. راضیم که می توانم در این روزها سهمی در تمیزی معابر و پاکیزگی شهر داشته باشم. برای قطع زنجیره بیماری باید بیشتر از همواره بهداشت را رعایت کنیم. رعایت بهداشت همین دست شستن ساده و آشغال نریختن روی زمین است. کمالی که در ناحیه 5 منطقه یک مشغول کار است ادامه می دهد: از همان روزهای اول شیوع بیماری کرونا، ما آموزش دیدیم که چطور باید از ماسک و دستکش استفاده کنیم و مدام دست هایمان را با مواد ضوعفونی بشوییم. کارمان چند برابر و سخت تر شد. اما چاره ای هم نداریم. برای اینکه خودمان بیمار نشویم و ناقل بیماری هم نباشیم باید توصیه های پزشکی را رعایت کنیم. کار ما در روزهای کرونایی با نگرانی هم همراه است. ولی با همکاری شهروندان امیدواریم روزهای بیماری و کرونا به سلامتی بگذرد.

امید غیاثی

کرونا آمد، کار ما بیشتر شد

کرونا که آمد و مردم خانه نشین شدند، کار ما بیشتر شد. امید غیاثی که 9سالی می گردد در خدمات شهری منطقه 3مشغول فعالیت است می گوید: طی این 2ماه که شهروندان در قرنطینه خانگی هستند، پسماندها و زباله ها بیشتر از قبل و کار ما بیشتر شده است. علاوه بر این، برای مقابله با ویروس کرونا باید بهداشت را بیشتر از همواره رعایت کنیم و تمیزی و پاکیزگی کوچه و خیابان باید از گذشته بیشتر باشد و این هم باعث بیشتر شدن کار ما شده است. با اینکه برعکس بقیه شهروندان پاکبان ها خانه نشین نبودند اما راضیم که می توانم در سلامت شهر و شهروندان مؤثر باشم. غیاثی وقتی می بیند شهروندی زباله یا ماسک و دستکش خود را در سطل زباله نمی اندازد به او تذکر می دهد: برای سلامتی جان خودشان باید به اصول بهداشتی اهمیت بدهند. پزشکان می گویند که ماسک و دستکش مصرف شده اول باید در کیسه نایلون گذاشته و در آن محکم، بسته و بعد داخل سطل زباله انداخته گردد تا ویروس منتقل نگردد. من از شهروندان درخواست می کنم اگر این کار را نمی نمایند، حداقل ماسک و دستکش و دستمال کاغذی را روی زمین رها ننمایند. غیاثی می گوید که خانواده پاکبان ها این روزها بیشتر از همواره نگران سلامتی پاکبان ها هستند: همسرم هر روز با من تماس می گیرد و تذکر می دهد که دستم را به چشم و صورتم نزنم و حتماً از ماسک استفاده کنم. شب هم که به خانه می روم، اول دست هایم را ضدعفونی می کنم و بعد وارد خانه می شوم. امیدوارم مردم هم همکاری شان را با ما بیشتر نمایند تا ما هم بهتر بتوانیم به وظایفمان عمل کنیم.

مجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

پریها: مجله خبری، موفقیت، تفریحی، فناوری و گردشگری

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 46688

به "مدافعان پاکیزگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مدافعان پاکیزگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید