مدل کسب وکار بیمه گری درحال تغییر است
به گزارش مهسان بلاگ، مدیرعامل شرکت بیمه سامان، با بیان اینکه صنعت بیمه، باید روی زیر ساخت ها و توانمندی های خود کارکند، اضافه کرد: مدل کسب و کار بیمه گری درحال تغییر است وروش قبلی کسب و کار، دیگرکارایی لازم را ندارد.

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران ، احمدرضا ضرابیهدرپنل تخصصیمدیریت ریسک های نوظهور در صنعت بیمه درحاشیه بیست و هفتمین همایش ملی بیمه و توسعه، گفت: صنعت بیمه در سال های اخیر با ریسک های جدیدی روبرو شده است.
وی،توضیح داد که هرچه جلوتر می رویم به صورت مرتب و با فرکانس هر چه بیشتر، با ریسک های نوظهور بیشتری برخورد می کنیم که باید آمادگی مقابله با این ریسک ها را داشته باشیم.
ضرابیه خاطر نشان کرد: صنعت بیمه باید روی زیر ساخت ها وتوانمندی های خود کارکند، زیرا با توسعه تکنولوژی وافزایش ضریب نفوذ اینترنت و تلفن های هوشمند افراد از ابزار تکنولوژی استفاده های مختلفی می نمایند و وقتی پدیده ای مانند شیوع ویروس کرونا رخ داد این موضوع شدت گرفت.
وی،اظهار کرد: مدل کسب و کار بیمه گری در حال تغییر است وروش قبلی کسب و کار دیگر کارایی ندارد و جوابگوی توسعه این صنعت نیست.
مدیرعامل شرکت بیمه سامان، با بیان اینکه در حال حاضر روش های ارزیابی خسارت خیلی مبتنی بر تحلیل اطلاعات نیست،گفت: شرکت ها می توانند روش های ارزیابی خسارت خود را متفاوت نموده وحتی به اظهارات مشتری هم اتکاء نمایند.
ضرابیه مطرح نمود: ریسک را میتوان در زمان صدوربیمه نامه با داده هایی که از مشتری دریافت می گردد و مقایسه با مشتریانی که درگذشته خسارت خوردند شبیه سازی کرد و دیگر نیازی به ارزیابی ریسک در صحنه خسارت نخواهد بود.
وی، یکی از ابزارهای صنعت بیمه برای مقابله با ریسکی که تکنولوژی برای این صنعت ایجاد می نماید را سرمایه گذاری در جذب استارت آپ ها مطرح نمود و گفت: صنعت بیمه باید با آغوش باز نخبگان و افرادی که ریسک نموده و از خارج صنعت بیمه وارد این صنعت می شوند را بپذیرد.
مدیرعامل شرکت بیمه سامان معتقد است که تمامی شرکت های بیمه ای باید برای جذب نخبگان صنایع مختلف سرمایه گذاری نمایندو سرمایه شرکت های بیمه ای باید به حوزه های خطرپذیرتخصیص پیدا کند وخودرا محدود به حوزه های کم خطر ننمایند.
ضرابیه، یکی دیگر از امور اصلی که صنعت بیمه برای روبروه با ریسک های نوظهور باید خودرا آماده کند را سرمایه گذاری بر روی سرمایه های انسانی برشمرد و ادامه داد: منابع شرکت ها باید بین ذینفعان اصلی ودرقالب های تعیین و مختلف برای جذب نخبگان، حفظ و نگهداری، ارتقا و افزایش توان و تخصص نیروهای انسانی که درصنعت فعالیت می نمایند تقسیم گردد.
وی گفت: باید از تکنولوژِی برای توانمند سازی شبکه فروش بهره برداری کرد و 70 هزار نمایندگی که در صنعت بیمه وجود دارد را به مجموعه های عظیم تبدیل کرد؛مجموعه هایی که درآمدهای عظیمی هم ایجاد می نمایند.
مدیرعامل شرکت بیمه سامان ادامه داد: صنعت بیمه ، زمانی جهت توسعه را سریعتر طی می نماید که شبکه فروش شرکت های بیمه ای از شرکت های بیمه ای عظیمترباشند.
ضرابیه خاطر نشان کرد که صنعت بیمه باید در حوزه بیمه های اتکایی فعال ترعمل کند زیرا شرکت های بیمه اتکایی یک لایه نظارتی جدیدی در صنعت ایجاد می نمایند.
->
منبع: خبرگزاری آریاdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه