معرفی 30 اثر تاریخی قصرقند برای ثبت در فهرست آثار ملی
به گزارش مهسان بلاگ، راهنمایی الله باشنده در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: در تلاشیم تا در امسال تعداد 30 اثر تاریخی از جمله تعدادی سنگ نگاره و آبشار روستای آبند را به ثبت برسانیم.

مدیر میراث فرهنگی و گردشگری قصرقند اضافه کرد: آبشار روستای آبند طی سال های خشکسالی هیچگاه کم آب نشده و این ویژگی مهمی برای به ثبت رسیدن آن است.
وی ادامه داد: شهرستان قصرقند روستاهایی دارد که هنوز هم بافت سنتی در آن ها حفظ شده و کشاورزی در آن ها به صورت دستی و مراحل کاشت و برداشت با بهره گیری از حیوانات انجام می شودکه به عنوان یک ویژگی منحصر به فرد قابلیت ثبت در فهرست اثار ملی را دارد. باشنده با اشاره به اینکه تا کنون 14 اثر از شهرستان قصر قند در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، اعلام کرد: این شهرستان از قدیمی ترین شهرهای جنوب شرقی سیستان و بلوچستان است.
وی گفت: تپه های دمبیگان، سیاه بن و کوشک، نقش نگاره های منطقه کاجو در شمال قصرقند و محوطه دمبگور از جمله آثار تاریخی شهرستان قصرقند است.
منبع: خبرگزاری مهرhodablog.ir: هدا بلاگ | انجمن گفتگوی سیستم مدیریت محتوای هدا بلاگ