مقابله با بسیاری بیماری ها با مصرف غذای خانگی

به گزارش مهسان بلاگ، کارشناسان موسسه Silent Spring در آمریکا به این نتیجه رسیده اند که مصرف غذای بسته بندی شده و فست فودها می تواند تاثیر مضری بر بدن انسان بگذارد چون حاوی ترکیبی موسوم به پرفلوئورواکتان سولفونیک اسید (Perfluorooctanesulfonic acid) است.

مقابله با بسیاری بیماری ها با مصرف غذای خانگی

به گزارش خبرنگاران، کارشناسان سلامت معتقدند که غذای خانگی مفیدترین غذا برای سلامتی است.

شرکت کنندگان در این مطالعه درباره غذای مصرفی خود طی 24 ساعت، یک هفته، یک ماه و 12 ماه اخیر گزارش داده و همچنین آزمایش برای کشف میزان پرفلوئورواکتان سولفونیک اسید در خون این افراد انجام شد.

معلوم شد میزان پرفلوئورواکتان سولفونیک اسید در خون افرادی که غذای خانگی می خورند، بسیار کمتر و در نتیجه احتمال ابتلای آنها به سرطان و دیگر بیماری ها پایین تر است.

به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان ثابت نموده اند که پرفلوئورواکتان سولفونیک اسید می تواند باعث ابتلای انسان به بیماری های سرطانی، امراض غده تروئید، تضعیف سیستم ایمنی، کاهش وزن در نوزادان و همچنین ناباروری گردد.

sahandblog.ir: سهندبلاگ: سیستم مدیریت محتوای سهند

salmandiar.ir: دیار سلمان | مجله گردشگری و مسافرتی دیار سلمان

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 21459

به "مقابله با بسیاری بیماری ها با مصرف غذای خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقابله با بسیاری بیماری ها با مصرف غذای خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید