مهلت مجدد ثبت نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز شروع می گردد
به گزارش مهسان بلاگ، تهران (پانا) - مهلت مجدد برای ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph. D) رشته های علوم پایه پزشکی از امروز شروع می گردد.

برای افرادی که پیروز به ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph. D) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی نشده اند مهلت مجددی از امروز یکشنبه 19 اردیبهشت تا روز سه شنبه 21 اردیبهشت 1400 در نظر گرفته شده است.
داوطلبان در این مهلت فرصت دارند با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی Sanjeshp. ir نسبت به ثبت نام جدید و یا ویرایش اطلاعات ثبت نام قبلی خود اقدام کنند.
آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph. D) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی در روزهای سوم، چهارم و پنجم تیرماه 1400 برگزار می گردد. تا به امروز بیش از 13 هزار نفر در این آزمون ثبت نام نموده اند.
داوطلبان فوق باید دانشنامه کارشناسی ارشد فوق لیسانس (مرتبط یا دکتری حرفه ای) پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی سه برای رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، جدول شمارهی 5 برای رشته های دندانپزشکی و جدول شمارهی 10 برای رشته های داروسازی داشته باشند.
درصورتی که دانشجوی نیم سال آخر، به هر دلیلی، تا تاریخ 31 شهریور سال 1400 فارغ التحصیل نگردد پس از اعلام نتایج، قبولی وی کان لم یکن تلقی شده و داوطلب از شرکت در آزمون سال آینده نیز محروم خواهد شد.
داوطلبان برای شرکت در آزمون صرفاً مجاز به انتخاب یکی از دوره های دکتری تخصصی یا پژوهشی هستند که باید در فرم ثبت نام نسبت به انتخاب یکی از آن ها اقدام کنند.
دانشجویان نیم سال آخر تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای با ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ 31 شهریور سال 1400 مجاز به شرکت در آزمون هستند.
پذیرفته شدگان نهایی آزمون دکتری تخصصی (Ph. D) سال تحصیلی 1400-1399 که در دانشگاه ثبت نام ننموده اند یا انصراف داده اند، مجاز به شرکت در این آزمون نیستند. در غیر این صورت، مسئولیت عواقب بعدی بر عهده داوطلب خواهد بود و این محرومیت شامل پذیرفته شدگان شهریه پرداز نمی گردد.
از سال 1400 به بعد، محرومیت از شرکت در آزمون سال بعد برای پذیرفته شدگان نهایی آزمون که ثبت نام نمی کنند یا انصراف می دهند شامل پذیرفته شدگان شهریه پرداز نیز خواهد شد. بنابراین داوطلبان دقت کنند در صورتی که تمایلی به پذیرش در دورههای شهریه پرداز ندارند این رشته یا محل ها را انتخاب نکنند. همچنین داوطلبان متقاضی این دوره ضروری است قبل از انتخاب، از میزان شهریه دانشگاه مورد نظر خود اطلاع کسب کنند.
داوطلبان می توانند قبل از آغاز و یا انتها طرح تعهدات نیروی انسانی در آزمون شرکت کنند و در صورتی که در حین انجام طرح نیروی انسانی در آزمون قبول شوند، امکان ترخیص ایشان برای ادامه تحصیل فراهم می گردد.
عدم اشتغال به تحصیل در دوره های دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph. D) یا دستیاری تخصصی در تمامی مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور از دیگر شرایط ثبت نام است.
بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی، شرط داشتن نمره زبان به عنوان پیش احتیاج برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (D. Ph) حذف شده است و درس زبان انگلیسی عمومی با 40 سوال شامل 15 سوال درک مطلب، 15 سوال لغت و 10 سوال گرامر (با ضریب 3) برای همه رشته ها به عنوان یکی از دروس امتحانی به آزمون اضافه شده است.
مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph. D) سال 1400 تا انتها روز شنبه 23 اسفند سال 99 ادامه داشت و تا آن موقع تعداد 13 هزار و 427 نفر در این آزمون ثبت نام کردند.
منبع: خبرگزاری پاناtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی