نمادهای تاریخی و طبیعی مازندران به جامعه شناسانده شود

به گزارش مهسان بلاگ، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل با تاکید بر تقویت خرده فرهنگ ها در جامعه، گفت: نمادهای تاریخی و طبیعی مازندران به جامعه شناسانده شوند.

نمادهای تاریخی و طبیعی مازندران به جامعه شناسانده شود

به گزارش خبرنگاران از آمل، محمدرضا شیدفر امروز در جلسه ستاد بزرگداشت روز مازندران با موضوع معرفی و بررسی نماد این شهرستان با بیان اینکه نام مازندران از سال های گذشته در دستور کار بوده و پیشنهاد در تقویم ایران داده شد، گفت: این تلاش با همت استاد هومند به همراه چند گزینه در سال 87 و روز آبان ماه انتخاب و مصوب شد.

وی بیان نمود: با توجه به مغایرت این روز با فرارسیدن کهن آئین مازندرانی ها به نام تیره ماه سیزه شو در 12 آبان ماه با هماهنگی اداره ارشاد و میراث فرهنگی مراسمی با نام شب شعر بومی امسال برنامه ریزی شده و به اجرا درآمد.

شیدفر با بیان اینکه هر قهرمانی در هر شکلی در تمام دنیا جنبه منطقه ای، ملی و بین المللی دارد و مطمئنا در ایران اسلامی نیز این جنبه ها یا به نوعی سمبل و نماد وجود دارد، اضافه نمود: در این استان با وجود جاذبه های گردشگری زیاد و آثار تاریخی و باستانی، قله دماوند به لحاظ آثار طبیعی در جایگاه ویژه ای واقع شده است.

رئیس میراث فرهنگی و گردشگری آمل ادامه داد: می توان برای شهرستان آمل نام دماوند را به عنوان نماد فکر کرد چرا که این قله خود نشانه سربلندی و سرافرازی مردم این شهرستان را بیان می کند.

وی با اشاره به وجود برخی کوهنوردان غیرمجاز به سمت دماوند و ارتفاعات قله یادآور شد: با هماهنگی های لازم از سوی استانداری و میراث فرهنگی مازندران در کمیته طبیعت گردی استان این حضور کوهنوردان برعهده شهرداری رینه شده و این شهرداری به عنوان عضو در این کمیته باید نظارت لازم را داشته باشند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل نیز در این جلسه آغاز تاریخی طبری مازندران را از دوم مرداد ما و با نام اول فردینه ماه بیان نمود و گفت: امسال در سال 1528 طبری برابر بر 1395 هجری و شمسی به سر می بریم که این استان تنها استانی است که در کشور تاریخ جداگانه دارد.

محمد محمدی شرح داد: با توجه به شکل گیری حکومت تشیع در این شهرستان در سال 760 هجری قمری مصادف تاریخ آن با طبری از سوی پژوهشگران در حال بررسی و مطالعه است.

وی بیان نمود: با وجود قله دماوند، بقعه ناصرالحق، شمس آل رسول می توان هر یک از این آثار تاریخی را به عنوان نماد آمل در استان معرفی کرد.

pariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

malayro.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی

منبع: تسنیم
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 35957

به "نمادهای تاریخی و طبیعی مازندران به جامعه شناسانده شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمادهای تاریخی و طبیعی مازندران به جامعه شناسانده شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید