نمایش آثار هنری صنعتگران استان قزوین در سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی
به گزارش مهسان بلاگ، هنرمندان استان قزوین با معرفی و نمایش آثار و محصولات تولیدی خود در سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران حضور فعال دارند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی قزوین، در سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی نمایشگاه صنایع دستی که به منظور حمایت از فعالان عرصه صنایع دستی کشور در سال رونق فراوری با حضور صنعتگران 31 استان کشور در بیش از 600 غرفه برگزار شده، هفت صنعتگر فعال عرصه صنایع دستی و هنرهای سنتی استان قزوین حضور دارند.
خانم دلیر هنرمند رشته گره چینی سالن 10 و 11 غرفه 16، خانم دیوارگر در رشته چرم دوزی سالن 10 و 11 غرفه 88 ، خانم جوادی و خانم اعلمی در رشته های چرم دوزی و تراش شیشه سالن 25 غرفه 24D، امید شهدوست در رشته سفال سالن 10 و 11 غرفه شماره 89 ، علی شیرکول در رشته خراطی چوب سالن 10 و 11 غرفه 90 ، داریوش افشار در رشته زیورآلات مسی سالن 12 و 13 غرفه 22 و سلطان نژاد هنرمند رشته گلیم در فضای باز این نمایشگاه حضوری فعال دارند.
همچنین عروسک های محلی منطقه الولک در سالن شماره 10 و 11 غرفه 18 و 19 این نمایشگاه به معرض نمایش درآمده است .
سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران تا تاریخ 9 شهریور 98 دایر و علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند از ساعت 10 تا 18 به سالن های 8 ،9 ،10، 11 و 25 محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران مراجعه نمایند.
منبع: میراث آریاگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.