نوجوانان برنامه سازی می نمایند، اقیانوس آرام با الگوی نیمرخ

به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، برنامه مصاحبه محور اقیانوس آرام با محوریت نوجوان به کارگردانی هادی نعمت اللهی و تهیه نمایندگی وحید ملتجی فراوری می گردد که در آن نوجوانان قصه های پرماجرای زندگی خود را روایت می نمایند و از مهرماه روی آنتن شبکه دو می رود.

نوجوانان برنامه سازی می نمایند، اقیانوس آرام با الگوی نیمرخ

هادی نعمت اللهی کارگردان برنامه اقیانوس آرام با بیان اینکه برنامه به مشکلات نوجوانان در خانواده، مدرسه و جامعه می پردازد، گفت: برنامه اقیانوس آرام گفتگومحور است و در هر برنامه یک نوجوان با داستانی خاص و شنیدنی به همراه یک مهمان بزرگسال از چهره های سرشناس متناسب با موضوع برنامه حضور دارند.

وی اضافه نمود: کوشش ما این است که نوجوانان حضور فعالی در برنامه داشته باشند و به جز برخی کارهای تخصصی و فنی تمام کارها از جمله ساخت کلیپ، خواندن نریشن و تیزرهای تبلیغاتی با کمک خود نوجوانان انجام بگیرد برای همین هم نوجوانان حاضر در برنامه را در قالب گروه های جداگانه دختران و پسران سازماندهی نموده ایم و در نظر داریم که قبل از آغاز برنامه بعضی آموزش های فنی و محتوایی را به وسیله استادان به نوجوانان ارائه کنیم.

احمد ذوعلم مدیر طرح و برنامه اوج کودک و نوجوان هم با بیان این که باید بستر فعالیت نوجوانان در جامعه را فراهم کرد، بیان کرد: از سال 96 که مدیریت و تیم جدید به بخش کودک و نوجوان سازمان رسانه ای اوج آمد متوجه شدیم که بیشتر برنامه سازان به سراغ کار در حوزه کودک می روند که راحت تر است. بر همین اساس اوج کودک و نوجوان مصمم است که 70 درصد فعالیت های خود را روی کار در حوزه نوجوان که سخت تر است متمرکز کند.

وی درباره مراحل پیش فراوری برنامه تلوزیونی اقیانوس آرام شرح داد: ما به سراغ تعداد زیادی از کارشناسان مذهبی و روانشناسان حوزه نوجوان رفتیم تا ابتدا مساله اصلی نوجوان را پیدا کنیم و اکثر کارشناسان بیان کردند که مساله اصلی نوجوانان قابل اعتماد بودن است.

ذوعلم در سرانجام با اشاره به برنامه های نوجوانانه دهه 70 بیان کرد: برنامه نوجوانانه نیم رخ در دهه 70 حرف های جدی می زد و این باعث می شد که نوجوانان عمیق تر بشوند و حال برنامه اقیانوس آرام قرار است همان الگو را دنبال کند چون معتقد هستیم دهه هفتادی ها و هشتادی ها جامعه را شگفت زده خواهند کرد.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 779

به "نوجوانان برنامه سازی می نمایند، اقیانوس آرام با الگوی نیمرخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نوجوانان برنامه سازی می نمایند، اقیانوس آرام با الگوی نیمرخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید