نکاتی در خصوص صبحانه بجه های بالای 3 سال
به گزارش مهسان بلاگ، متخصص تغذیه مازندران گفت:تامین احتیاج غذایی بچه ها بالای 3 سال در اولین وعده روز که صبحانه است بسیار مهم است.

ملکشاه متخصص تغزیه مازندران در گفت و گو با خبرنگار از ، با بیان اینکه مصرف صبحانه بچه های بالای سه سال یکی از سولات رایجی است که بیشتر خانواده ها می پرسند، گفت:چون سرعت رشد بچه ها بسیار بیشتر از افراد دیگر است و احتیاج غذایی آنها به نسبت قد و وزنشان خیلی از بزرگسالان بیشتر است، تامین احتیاجهای غذایی مانند کربوهیدرات ها و پروتئین ها برای آنها بسیار مهم است.
او اضافه نمود:استفاده از کربوهیدرات هایی مانند نان، میوه ها، مربا و عسل، برای افزایش قند خون بچه ها در وعده های صبح مفید است.
ملکشاه گفت:نقش پروتئین هایی مانند پنیر، تخم مرغ، عدسی و لوبیا نیز در وعده صبحانه بچه ها بسیار حائز اهمیت است.
او اضافه نمود:ترکیب نون و پنیر به اضافه مربا یا عسل هم بسیار یاری کننده خواهد بود.
س
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان