نگه داشتن یاد و نام امام و قیام 15 خرداد اساسی ترین وظیفه دستگاه های فرهنگی است
به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/کردستان رییس شورای اطلاع رسانی استان کردستان گفت: زنده نگهداشتن نام و یاد امام راحل و قیام 15 خرداد یکی از مهم ترین و اساسی ترین وظایف دستگاه های فرهنگی است و همه باید تمام توان خود را برای هرچه باشکوه تر برگزار کردن این مناسبت ها به عمل آورند.

حسین خوش اقبال ظهر امروز در بیستمین جلسه شورای اطلاع رسانی استان کردستان در آستانه سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد با بیان این مطلب اظهار کرد: سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام(ره) بنیان گذار انقلاب اسلامی ایران و قیام 15 خرداد بایستی با توجه به شرایط امروز جامعه به بهترین نحو ممکن و حتی بهتر از سال های گذشته گرامی داشته گردد .
وی اضافه نمود: دستگاه های فرهنگی، صدا و سیمای مرکز کردستان و اصحاب رسانه تمام کوشش خود را به کار گیرند که کوچکترین خلائی نسبت به سال های گذشته در گرامیداشت رویدادهای تاریخی و مناسبت های دینی و مذهبی احساس نگردد، بلکه باید به صورت ویژه تر گرامی داشته گردد.
رییس شورای اطلاع رسانی استان کردستان ضمن قدردانی و تشکر از مردم شریف استان کردستان به جهت رعایت فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی در نماز عید فطر و نمازهای آدینه و جماعات برگزار شده در ماه مبارک رمضان گفت: همراهی و همدلی مردم و مسئولین در ایام شیوع کرونا در استان بسیار عالی بود و همین امر موجب کاهش صدمات شیوع کرونا در استان شد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطر نشان کرد: ضروری است تا در روزهای آینده نیز مردم دچار مسائل خاصی در مورد ویروس کرونا نشوند و در این رابطه رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی به بهترین نحو ممکن در دستور کار قرار گیرد.
وی در انتها یادآور شد: به منظور ساماندهی و برنامهریزی مناسب و هدفمند اجرای صحیح و مفید برنامهها، ضروری است دستگاه های اجرایی برنامه های و فعالیت های سال 1399 مورد نظر خود را جهت پخش در صدا وسیمای مرکز کردستان در دبیرخانه شورای اطلاع رسانی مطرح و مصوب نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسناtani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار
bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی