هدف از اقامه دعوی علیه حسان دیاب ضربه زدن به او است
به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از لبنان 24، عماد حب الله وزیر صنایع دولت پیشبرد امور لبنان به اقدام اخیر بازپرس پرونده انفجار مهیب بندر بیروت در اقامه دعوی علیه حسان دیاب نخست وزیر دولت پیشبرد امور، واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، وی از اقدام بازپرس پفراینده انفجار مهیب بندر بیروت به دلیل اقامه دعوی علیه دیاب به شدت انتقاد کرد. این وزیر لبنانی در این خصوص گفت: اقامه دعوی علیه دیاب با هدف ضربه زدن به او انجام شد.
وزیر صنایع دولت پیشبرد امور لبنان همچنین توضیح داد: ما معتقدیم که چنین اقدامی نباید از سوی بازپرس لبنانی انجام می شد. این اظهارات پس از آن مطرح شد که اخیراً بازپرس ویژه پیگیری پفراینده انفجار مهیب بندر بیروت اتهاماتی را علیه نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در ارتباط با انفجار مذکور، مطرح نموده بود.
افزون بر این، امروز نیز رفیق شلالا مدیر دفتر اطلاع رسانی میشل عون تأکید کرد که ریاست جمهوری لبنان در فرایند پیگیری قضایی پفراینده انفجار مهیب بندر بیروت، هیچ دخالتی ندارد. این مقام لبنانی یادآور شد: ریاست جمهوری لبنان نه به وسیله دستگاه قضائی و نه به وسیله دادستانی کل هیچ دخالتی در فرایند پیگیری پفراینده مذکور نداشته است.
روز گذشته حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای اعلام نمود که از تحقیقات شفاف و مستقل قضائی در ارتباط با انفجار بندر بیروت و همچنین شناسایی تمام دستگاه ها و افراد مسئول در مورد این انفجار استقبال می نماید.
طبق آخرین اخبار، قاضی فادی صوان بازپرس پفراینده انفجار بندر بیروت علیه حسان دیاب رئیس دولت پیشبرد امور و 3 تن از وزرای سابق این کشور به اتهام اهمال کاری، کوتاهی و دخیل بودن در کشته و مجروح شدن صدها شخص اقامه دعوی نموده است.
روز چهارم آگوست (14 مرداد) انفجاری مهیب در بندر بیروت رخ داد. بر اثر این انفجار بیش از 190 نفر کشته و 6 هزار و 500 تن زخمی شدند. در پی این انفجار و بروز بحران سیاسی در لبنان، حسان دیاب نخست وزیر پیشین این کشور استعفا کرد.
منبع: خبرگزاری مهر