هواوی دانشمندان بیشتری استخدام می نماید
به گزارش مهسان بلاگ، شرکت هواوی چین با وجود این که درآمدش را در پی تحریمهای آمریکا از دست داده اما در حال توسعه تیم دانشمندانش است.

اکنون که دولت جو بایدن، رییس جمهور آمریکا تمایل دارد با چین رقابت کند و محدودیتها علیه هواوی در زمینه دسترسی به فناوری نیمه رسانای آمریکا را حفظ کند، توسعه تحقیقات می تواند به چین برای ساخت فناوریهای بومی یاری کند.
رِن ژنگفی، مدیرعامل شرکت هواوی در یک نشست داخلی در اوایل اوت مدعی شد که این شرکت با وجود فشارهایی که از سوی آمریکا وجود دارد، حقوق نیروی کار در حال توسعه خود را به موقع پرداخت نموده است. بسیاری از شرکتهای چینی اغلب پرداخت حقوق کارمندان را به تاخیر می اندازند یا آنها را وادار می نمایند بدون دریافت بسته سرانجام خدمت، استعفا دهند.
مدیرعامل هواوی گفت: با وجود محدودیتهای آمریکا در دو سال گذشته، این شرکت سیاستهای منابع انسانی خود را تغییر نداده و مواردی مانند حقوق، پاداش، ارتقای شغلی و توزیع سهام شرکت طبق معمول جریان داشته است. هیچ بی نظمی در این شرکت وجود نداشته بلکه هواوی بیش از گذشته متحد شده و حتی استعدادهای بیشتری را جذب نموده است.
هواوی مدعی است تعداد کارمندانش را 3000 نفر در فاصله اواخر سال 2019 تا 2020 افزایش داده و بیش از نیمی از آنها معادل 53.4 درصد در بخش تحقیقات و توسعه هستند.
دولت دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا در سال 2019 با استناد به نگرانیهای امنیت ملی، شرکت هواوی را در فهرست سیاه قرار داد که فروش فناوری شرکتهای آمریکایی به این شرکت را قدغن کرد. افت فروش جهانی تلفن هوشمند هم به کسب و کار هواوی صدمه زد. این شرکت در شش ماه نخست سال میلادی جاری 320.4 میلیارد یوان (49.67 میلیارد دلار) عایدی گزارش کرد که در مقایسه با 454 میلیارد یوان در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت. عایدی نیمه اول سال جاری هواوی حتی از نیمه اول سالهای 2019 و 2018 که همه گیری ویروس کرونا شیوع پیدا ننموده و تحریمهای آمریکا وضع نشده بود، کمتر بود. دو بخش عظیم کسب و کار شامل مصرف نماینده و اپراتورهای مخابراتی، عظیمترین کاهش سال به سال را در نیمه اول سال 2021 داشتند اما کسب و کار اینترپرایز که هواوی استراتژی رشد خود را روی آن متمرکز نموده است، 6.6 میلیارد یوان رشد کرد.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، اظهارات مدیرعامل هواوی در شرایطی مطرح می گردد که دولت مرکزی چین در کوشش برای حل کمبود نیروی کار در صنایع پیشرفته ای مانند فراوری است. پکن طرحهای بلندپروازانه ای را برای ساخت فناوری خود در بخش نیمه رسانا و رایانش کوانتوم در یک دهه آینده تشریح نموده است.،ایسنا
منبع: ایران آنلاینcicagraphic.ir: مجله گرافیک | همه چیز درباره طراحی بصری و گرافیکی
cruisero.ir: کشتی کروز، نمایندگی کشتی کروز ایران، MSC، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان کشتی کروز