شرایط امروز بازارها سخت تر از تابستان 97 نیست، ثبات به بازار بر می گردد

به گزارش مهسان بلاگ، رییس کل بانک مرکزی گفت: این روزها به علت تداوم فشار حداکثری، شیوع کرونا و تعطیلی سه ماهه بسیاری از فعالیت ها و کاهش قیمت نفت و سایر فرآورده های نفتی، تهدیدات جدید آمریکا و... انتظارات تورمی را بالا برده است اما شرایط امروز بازارها سخت تر از تابستان 1397 نیست و ثبات لازم به بازار بر می گردد.

شرایط امروز بازارها سخت تر از تابستان 97 نیست، ثبات به بازار بر می گردد

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، عبدالناصر همتی طی پست اینستاگرامی اظهار کرد: شرایط امروز بازارها در اقتصاد کشورمان حتماً سخت تر از مرداد و شهریور 1397 نیست. در آن روزها با شروع و تشدید تحریم های آمریکا، بازارهای ارز، سکه و سایر دارایی ها به شدت به هم ریخت و نرخ دلار در بازار به رقم های بسیار بالا رسید. ولی با مدیریت بازارها و تدابیری که به کارگرفته شد، علیرغم تمامی مسائل در مدت دو سال گذشته، ثبات نسبی بازارها در نرخ های بسیار پایین تر ارز، برقرار و رشد اقتصاد غیر نفتی در اواخر سال 1398 مثبت شد.

وی افزود: این روزها نیز به علت تداوم فشار حداکثری، شیوع کرونا و تعطیلی سه ماهه بسیاری از فعالیت ها و کاهش قیمت نفت و سایر فرآورده های نفتی، تهدیدات جدید آمریکا و... انتظارات تورمی را بالا برده است. در روزهای آینده، پیش بینی های بانک مرکزی از تورم یکسال آینده و تورم هدف، اعلام خواهد شد. محاسبات و برآوردهای اداره بررسی های اقتصادی بانک بسیار کمتر از آن چیزی است که در فضای تبلیغاتی مطرح می شود. همانطور که قبلا گفتم شرایط سخت است. اما فرایند در حال بهبود بوده و قابل مدیریت و ثبات نیز قابل اعاده است.

همتی گفت: در روزهای اول حضورم در بانک مرکزی اعلام کردم همه داشته های علمی و تجربی خود را برای کنترل اوضاع به کار خواهم بست. امروز نیز با تجربیاتی به مراتب بیشتر از آن روز است، اعلام می کنم با تلاش جدی همکارانم در بانک مرکزی، سیستم بانکی و نیز سایر بخش های مختلف اقتصادی، به حول قوه الهی، ثبات لازم در بازارها برقرار خواهد شد.

وی همچنین یادآور شد: همراهی مردم و فعالان اقتصادی دربخش های تولید و صادرات این بار نیز، پشتیبان اصلی تلاش خدمت گزاران شان خواهد بود.

vetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی

virapars.ir: مجله ویراپارس | مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 49331

به "شرایط امروز بازارها سخت تر از تابستان 97 نیست، ثبات به بازار بر می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط امروز بازارها سخت تر از تابستان 97 نیست، ثبات به بازار بر می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید