چرا مربی اسپانیول دستیار فرهاد مجیدی نشد؟
به گزارش مهسان بلاگ، فرهاد مجیدی تصمیم دارد آلبرت سانچز مربی آموزشگاه اسپانیول را به عنوان دستیارش در استقلال به تهران بیاورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، زمانی که فرهاد مجیدی سرمربی تیم امید بود، قصد داشت آلبرت سانچز را به کادر فنی استقلال اضافه کند اما در آن موقع فدراسیون فوتبال حاضر نشد دستمزد این مربی را پرداخت کند و حضور او در ایران منتفی شد.
حالا با جدایی فراز کمالوند، فرهاد مجیدی تصمیم دارد یک بار دیگر این مربی را به کادر فنی استقلال اضافه کند، فردی که در اسپانیا با مجیدی آشنا شده و سابقه کار در آموزشگاه اسپانیول را دارد.
در این بین مدیران استقلال به سانچز اعلام نموده اند به دلیل قوانین منع حضور خارجی ها، با او قراردادی به عنوان کارمند باشگاه امضا می نمایند و این مربی در بازی ها به عنوان یکی از مسئولان باشگاه بازی را از روی سکوها تماشا خواهد نمود.
اما آلبرت سانچز به 2 دلیل به این پیشنهاد مخالفت نموده است؛ او به مدیران استقلال اعلام نموده وقتی قرار نیست قرارداد مربیگری امضا کند حضور در این تیم برایش رزومه ای محسوب نمی گردد ضمن اینکه اگر مبلغ قراردادش را دریافت نکند، امکان شکایت به فیفا را نخواهد داشت.
با این شرایط به نظر می رسد استقلال مجبور است تا انتها فصل یک مربی داخلی را به کادر فنی تیمش اضافه کند تا قانون منع حضور خارجی ها برداشته گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجوkarnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی
kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی