چگونه ویزای مالزی بگیریم؟

مالزی یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است که به دلیل برخورداری از جاذبه های متنوع از مهم ترین و محبوب ترین مقصدهای گردشگری در دنیا محسوب می گردد.

چگونه ویزای مالزی بگیریم؟

با تور مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.

مالزی یکی از توسعه یافته ترین کشورهای آسیای جنوب شرقی از نظر مالی محسوب می گردد؛ از طرفی، جاهای دیدنی مالزی مانند مراکز خرید، پارک آبی و... این کشور را به یکی از مقصدهای پرگردشگر در سطح دنیا تبدیل نموده اند. محبوبیت مالزی به حدی است که تورهای مالزی حتی در میان شهروندان ایرانی نیز از جذابیت خاصی برخوردار است.

اگر شما نیز قصد سفر به آسیای واقعی (Truly Asia) را دارید، در خبرنگاران می توانید بهترین و ارزان ترین تور مالزی را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو نموده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته این کشور نیز همانند بیشتر کشورهای دنیا قوانین خاصی برای ورود اتباع بیگانه و صدور ویزا برای آن ها دارد.

ویزای مالزی توضیح خدمات
انواع ویزا توریستی، اجتماعی، تحصیلی، کاری، ترانزیت و اقامت دائم
مراحل صدور ویزا ویزای توریستی مالزی از نوع فرودگاهی است؛ سایر ویزاها به وسیله سفارت مالزی صادر می شوند.
وقت سفارت ندارد
مصاحبه و انگشت نگاری ندارد
مدارک لازم برای صدور ویزای توریستی گذرنامه و بلیط هواپیما
مدت زمان لازم برای صدور ویزا در بدو ورود
سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزاهای مالزی

1. ویزای توریستی: این نوع ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می گردد و اعتبار 14 روزه دارد.

2. ویزای اجتماعی: این نوع ویزا با دعوت شخص یا شرکتی در مالزی یا اقوام نزدیک قابل دریافت است و اعتباری دو تا 6 ماهه دارد .

3. ویزا تحصیلی: اعتبار این ویزا یک سال است، ولی تمدید آن تا خاتمه دوره تحصیل در مالزی امکان پذیر است؛ البته امکان کار با این ویزا برای دانشجویان وجود ندارد.

4. ویزا کاری: این ویزا به دو صورت قابل دریافت است:

  • تاسیس شرکت در مالزی
  • کار در شرکتی در مالزی که ضمانت متقاضی ویزا را برعهده می گیرد.

این ویزا به صورت یک یا دو ساله صادر می گردد و امکان کار و تحصیل و خرید و فروش را در اختیار دارنده ویزا قرار می دهد؛ همچنین، با این ویزا به تعداد نامحدودی امکان ورود و خروج به مالزی فراهم است.

5. اقامت: در این نوع ویزا فرد حتما باید چهل هزار دلار در یکی از بخش های مالی مالزی (خانه یا بورس یا بانک) سرمایه گذاری کند. اعتبار این ویزا پنج سال است و تمام امکاناتی که یک شهروند مالزییایی دارد به متقاضی اعطا می گردد؛ همچنین، امکان دریافت ویزا برای اعضای خانواده متقاضی نیز وجود دارد.

6. ویزای ترانزیت: این ویزا برای افرادی است که قصد ورود به مالزی را ندارند و فقط به وسیله فرودگاه مالزی می خواهند به سفر خود ادامه دهند.

شرایط لازم برای صدور ویزا توریستی مالزی

ویزای توریستی برای کسانی است که قصد دارند برای تفریح به مالزی سفر نمایند. اعتبار این ویزا برای شهروندان ایرانی سه ماه بود، ولی از ابتدای اکتبر سال 2013 میلادی، مدت اعتبار ویزای توریستی مالزی برای اتباع ایرانی به دو هفته تغییر یافته است. همچنین، برای دریافت ویزای توریستی مالزی نیازی به مراجعه حضوری به سفارت وجود نداشته و به هنگام ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان درج می گردد که به منزله اجازه ورود به مالزی است.

مدارک لازم برای ویزای توریستی مالزی

  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
  • بلیط هواپیما (رفت و برگشت)

هزینه ویزای توریستی مالزی

ویزای توریستی مالزی رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه ندارد.

سفارت مالزی در ایران

  • نشانی: تهران، شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، کوچه دوم، پلاک 25
  • صندوق پستی: 868
  • تلفن: 88072444 و 88078606 (021)
  • نمابر: 88078716
  • پست الکترونیک: mwtehran@kln.gov.my
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح تا 16 بعدازظهر (بخش کنسولی: 9 صبح تا 12 ظهر)
منبع: کجارو / mw.kln.gov.my / true
انتشار: بروزرسانی: 15 شهریور 1398 شناسه مطلب: 14143

به "چگونه ویزای مالزی بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای مالزی بگیریم؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید