کسب رتبه 27 جهانی از سوی ایران در رشته علوم شناختی
به گزارش مهسان بلاگ، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی رتبه ایران در حوزه علوم شناختی جهان را 27 دانست و گفت: در منطقه نیز میان کشورهای ایران، ترکیه و رژیم اشغالگر قدس رقابت زیادی وجود دارد.

به گزارش خبرنگاران، دکتر کمال خرازی امروز در هفتمین همایش بین المللی علوم شناختی که در مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار گردید، با اشاره به جزئیات این همایش اضافه نمود: در این همایش محققانی از کشورهای افغانستان، لبنان، عراق، مالزی، اندونزی، هلند، نیوزلند، انگلستان، آلمان و ایتالیا حضور دارند، ضمن آنکه با حمایت بانک توسعه صادرات از کشورهای اسلامی نیز دعوت به عمل آمده است.
وی ایجاد ارتباط میان دانشگاه های ایران با سایر دانشگاه ها در حوزه علوم شناختی را از اهداف برگزاری این همایش نام برد و اظهار کرد: بر این اساس درصدد هستیم تا با دانشگاه عمان همکاری داشته باشیم، به گونه ای که گروهی از محققان ایرانی را برای شرکت در کارگاهی در حوزه علوم شناختی اعزام کنیم.
خرازی با اشاره به صندلی ایران در منطقه یادآور شد: در میان کشورهای منطقه رقابت شدیدی میان ایران، ترکیه و رژیم اشغالگر قدس در حوزه علوم شناختی وجود دارد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با تاکید بر اینکه علوم شناختی در ایران سابقه چهار ساله دارد، یادآور شد: علی رغم عمر کوتاه این رشته در ایران رشد خوبی را شاهد بودیم و امیدوارم تا سال 1404 بتوانیم به رتبه اول منطقه در این رشته دست یابیم.
خرازی همچنین به شرایط ایران در میان کشورهای جهان اشاره نمود و گفت: ایران در مراحل ابتدایی توسعه علوم شناختی است و دانشگاه ها به تازگی وارد این علم شده اند و اقدام به جذب دانشجو نموده اند.
وی با تاکید بر اینکه برای توسعه نیروی انسانی در این رشته اقدام به اعزام دانشجو نموده ایم، اضافه نمود: بر این اساس زمان زیادی احتیاج است تا بتوانیم به سطح سایر کشورها در رشته علوم شناختی برسیم.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، در عین حال رتبه جهانی ایران در علوم شناختی را 27 ذکر و ابراز امیدواری کرد که در سال های آینده با توسعه این رشته کشور بتواند به رتبه های بالاتری دست یابد.
خرازی ارتقای رتبه جهانی ایران را در گرو توسعه و تقویت زیرساخت های تحقیقاتی علوم شناختی و سیستم های تصویربرداری مغز دانست و توضیح داد: بر این اساس سال گذشته آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز را تاسیس کردیم که در حال حاضر محققان در این مرکز تحقیقات خود را اجرایی می نمایند.
به گفته وی، محققان با تصویربرداری از مغز، کارنمودهای شناختی مغز را مورد مطالعه قرار می دهند که این امر در توسعه این علم در کشور موثر خواهد بود.
خرازی توسعه تجهیزات و زیرساخت های آزمایشگاهی در دانشگاه ها را از دیگر برنامه های ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی نام برد و یادآور شد: علاوه بر آن ضمن حمایت از شرکت های دانش بنیان تجهیزساز در دانشگاه ها نیز دوره های مختلفی برای آشنایی دانشجویان با این رشته برگزار خواهیم کرد.
منبع: خبرگزاری ایسناfungroups.ir: گروه سرگرمی، مجله و انجمن سرگرمی
namit.ir: نامیت | مجله بازاریابی و مدیریت بازار