کشف 11 شی عتیقه در کرمان

به گزارش مهسان بلاگ، سیدهادی جعفری، سرپرست یگان میراث فرهنگی حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با شااره به این که هشت قلم از اشیای مکشوفه در شهرستان قلعه گنج در جنوب استان و سه قلم در شهر ماهان به دست آمده، اظهار کرد: اشیا کشف شده شامل 10 کوزه سفالی و یک خنجر مفرغی است که برای مشخص قدمت، در اختیار کارشناسان میراث فرهنگی قرار گذاشته شده است.

کشف 11 شی عتیقه در کرمان

سرپرست یگان حفاظت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان اضافه نمود: همچنین بر اساس گزارش های منابع محلی مبنی بر حفاری غیرمجاز در یکی از محله های قدیمی شهرستان بردسیر یک حفار غیرمجاز دستگیر شد.

وی ادامه داد: این فرد سودجو با طمع کشف اشیا زیرخاکی اقدام به حفر گودالی عمیق در داخل یکی از خانه های قدیمی نموده بود که با حکم قضایی و و رعایت ضوابط و حقوق شهروندی دستگیر شد.

جعفری اظهار کرد: دستگیری این فرد با همکاری و همراهی نیروهای حوزه حفاظتی میراث فرهنگی و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا انجام و پرونده به همراه ادوات حفاری به مراجع قانونی تحویل شد.

جعفری توضیح داد: از مردم فرهنگ دوست استان کرمان درخواست داریم که در راستای حفظ و صیانت از ارزش های تاریخی و فرهنگی که نشان دهنده هویت ملی کشورمان است، همیشه احساس مسئولیت نموده و اخبار و اطلاعات خود را در اختیار یگان حفاظت میراث فرهنگی استان و سایر ضابطان قضایی بگذارند.

ایرنا نوشت، استان کرمان با قدمت کهن، دارای محوطه های باستانی و تاریخی فراوانی است که اشیا عتیقه از این امکان کشف می گردد.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: گردشبان
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 54713

به "کشف 11 شی عتیقه در کرمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف 11 شی عتیقه در کرمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید