آخرین شرایط مسافران ایرانی جامانده از پرواز ترکیه
به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران : شب گذشته حدود 20 نفر از مسافران ایرانی قطرایرویز به مقصد ترکیه در فرودگاه امام خمینی از هواپیما پیاده شدند و از این پرواز جا ماندند، رییس سازمان هواپیمای کشوری گفت: از همان شب گذشته به دنبال حل مسائل این مسافران هستیم و به زودی ایرانیانی که بلیت های گرانی هم برای پرواز خریدند به استانبول سفر می نمایند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا ،تورج دهقانی زنگنه در این باره اظهار کرد: شب گذشته حدود 20 مسافر ایرانی قطرایرویز به مقصد ترکیه از هواپیما پیاده شدند چرا که آزمایش PCR آن ها از نظر قطری ها معتبر نبود و به گفته آن ها نام این آزمایشگاه چند روز پیش از فهرست آزمایشگاهای مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خارج شده است.
وی اضافه کرد: این مسافران با وجود تهیه بلیت حدود 50 میلیون تومانی و داشتن پاسخ منفی تست PCR از هواپیما پیاده شده و از پرواز جا ماندند.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به سرعت مشکل این مسافران به وسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هواپیمایی قطر پیگیری شد و امیدواریم که این شرکت هواپیمایی با توجه به قول مساعدی که داده بدون جریمه مسافران را با پرواز بعدی اش به مقصدشان برساند.
زنگنه گفت: مقرر شده تا مسافران جا مانده با انجام آزمایش PCR دیگری از آزمایشگاه معتبر مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بتوانند پروازشان را با قطر ایرویز انجام دهند و این مسئله از شنبه به وسیله دستگاه های متولی از جمله مسئولان بهداشتی پیگیری می گردد.
منبع: اقتصادنیوزcicagraphic.ir: مجله گرافیک | همه چیز درباره طراحی بصری و گرافیکی
cruisero.ir: کشتی کروز، نمایندگی کشتی کروز ایران، MSC، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان کشتی کروز