آنفلوآنزا در کمین افراد پرخطر ، داروی آنفلوآنزا به میزان کافی موجود است

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/کردستان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت:این آنفلوآنزا برای افراد پرخطر از جمله بچه ها زیر 2 سال ، افراد سالمند و زنان باردار بخصوص سه ماه دوم و سوم، بیماران قلبی و ریوی و افرادی که سیستم بدنی ضعیفی دارند بسیار خطرناک است.

آنفلوآنزا در کمین افراد پرخطر ، داروی آنفلوآنزا به میزان کافی موجود است

فرزین رضاعی در برنامه تلویزیونی گفتمان، اظهار کرد: دو نوع آنفلوآنزا وجود دارد که یکی از آن ها آنفلوآنزای فصلی است که علائم آن به صورت تدریجی است و مرگ و میری نیز ندارد و آن را آنفلوآنزا تیپB می نامیم. اما آنفلوآنزایی که در این دوره موجب نگرانی مردم شده آنفلوآنزای تیپ A بوده که انواع مختلفی دارد.

وی به آنفلوآنزای H1N1 اشاره نمود و اضافه نمود: این آنفلوآنزا از انسان به انسان منتقل می گردد که مربوط به آنفلوآنزای پرندگان نیست و خوشبختانه موردی از این آنفلوآنزا در سطح استان شناسایی نشده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، اعلام کرد: آنفلوآنزای H1N1 نسبت به آنفلوآنزای فصلی متفاوت است چراکه این آنفلوآنزا بسیار سریع و به صورتی ناگهانی در بدن افراد آغاز می گردد.

رضاعی با اشاره به اینکه تپ شدید، سرفه و گلو درد از علائم این آنفلوآنزا است، اعلام کرد: آبریزش و عطسه در آنفلوآنزا H1N1 کمتر مشاهده می گردد.

وی ذکرد: این آنفلوآنزا برای افراد پرخطر از جمله بچه ها زیر 2 سال ، افراد سالمند و زنان باردار بخصوص سه ماه دوم و سوم، بیماران قلبی و ریوی و افرادی که سیستم بدنی ضعیفی دارند بسیار خطرناک است لذا در خواست داریم این افراد تمام موارد بهداشتی را رعایت و پیشگیری های لازم را انجام دهند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه داروی آنفلوآنزا به میزان کافی در کردستان موجود است، بیان کرد: توزیع داروی آنفلوآنزا به مراکز درمانی به عهده معاونت بهداشتی دانشگاه است که در حال حاضر به اندازی 600 مورد موجودی دارو داریم.

رضاعی اضافه نمود: براساس نمونه های گرفته شده خوشبختانه موج شدت آنفلوآنزا در استان کاهش یافته است.

وی اعلام نمود: در سطح استان کردستان 219 نفر مشکوک به آنفلوآنزا در مراکز درمانی مراجعه نموده اند که از این تعداد 50 نفر مثبت بوده و هفت نفر جان خود را از دست داده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 28878

به "آنفلوآنزا در کمین افراد پرخطر ، داروی آنفلوآنزا به میزان کافی موجود است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنفلوآنزا در کمین افراد پرخطر ، داروی آنفلوآنزا به میزان کافی موجود است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید