اجرا یا حذف طرح قاصدک تفاوتی برای پرستاران ندارد
به گزارش مهسان بلاگ، شریفی مقدم گفت: به دلیل آنکه حقوق پرستاران هیچ تغییری نمی کند، اجرا یا حذف طرح قاصدک تفاوتی به حال آن ها ندارد.

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار ایران در گفت وگو با خبرنگار ، با اشاره به مسائل معیشتی پرستاران، اظهار کرد: پرستاران در صف مقدم مواجهه با بیماری ها و رسیدگی به مراجعه نمایندگان در مراکز درمانی قرار دارند، اما متأسفانه به دلیل شرایط نامناسب معیشتی برای گذراندن زندگی باید چند شیفت در طول روز کار نمایند.
او ادامه داد: پرستاری حرفه ای سخت، پر از استرس و طاقت فرسا است، اما متأسفانه هیچ وقت طرح هایی مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری برایشان اجرا نشده است.
دبیرکل خانه پرستار ایران تأکید کرد: مسئولان ارشد حوزه سلامت از حذف طرح قاصدک به عنوان یک خبر خوش خبر داده اند که باید بگویم اگر طرح قاصدک حذف یا اجرایی گردد، هیچ تفاوتی به حال پرستاران ندارد، زیرا میزان دریافتی پرستاران پایین است و فرقی نمی کند که اضافه کار از کارانه جدا یا یکی باشد.
شریفی مقدم بیان نمود: در حال حاضر بین 10 تا 15 هزار نفر از پرستاران مشمول قانون کار هستند و در بیمارستان های دولتی و حتی خصوصی مشغول به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعه نمایندگان هستند.
او ادامه داد: در حال حاضر تشکل های کارگری برای افزایش حقوق کارگران کوشش های زیادی را انجام می دهند، اما متأسفانه مدیران بالادستی کوشش موثری برای افزایش حقوق پرستاران و بهبود شرایط معیشتی آن ها انجام نمی دهد.
دبیرکل خانه پرستار ایران گفت: بیشتر پرستاران مشمول قانون کار بوده به همین دلیل حقوقشان در سال آینده بیش از 10 تا 15 درصد افزایش پیدا نمی کند و به طور کلی مسئله معیشتی پرستاران هیچ ارتباطی با حذف یا اجرا شدن طرح قاصدک و دیگر طرح ها ندارد.
کمبود 150 هزار پرستار در کشور
شریفی مقدم یادآوری کرد: متأسفانه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که از سال 86 در مجلس به تصویب رسیده، اجرایی نشده است و کوششی در مورد اجرای آن از سوی مدیران حوزه سلامت تا به امروز انجام نگرفته است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه