باشگاه استقلال از گلزن پرسپولیس شکایت کرد
به گزارش مهسان بلاگ، به گزارش خبرنگاران، نود و پنجمین ملاقات تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته بیست و سوم بیستمین دوره رقابت های لیگ برتر شامگاه آدینه در استادیوم آزادی تهران برگزار گردید و طی آن سرخپوشان تهرانی یک بر صفر حریف خود را شکست دادند.

عیسی آل کثیر در دقیقه 56 تنها گل پرسپولیس را وارد دروازه استقلال کرد و پس از آن شادی زیادی از خود به نمایش گذاشت که در بخشی از آن با پرتاب دست راستش به سمت جلو به شادی پرداخت.
به دنبال این اتفاق باشگاه استقلال با اشاره به این نوع شادی اعلام نموده است که از این مهاجم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت خواهد نمود. سایت این باشگاه در این مورد نوشت:
عیسی آل کثیر مهاجم تیم پرسپولیس روز گذشته بر اساس فیلم موجود از بازی، بعد از گل تیمش حرکت غیراخلاقی و زشتی را انجام داد که به همین دلیل باشگاه استقلال صبح امروز از این بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد. باشگاه استقلال تا سرانجام پیگیر این پرونده خواهد بود.
منبع: خبرگزاری مهرگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت
سلو بلاگ: سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی
پریها: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری