با برترین رستوران های ریو دو ژانیرو آشنا شوید
به گزارش مهسان بلاگ، شهر ریو دو ژانیرو علاوه بر جاذبه های متعدد، رستوران های فوق العاده ای نظیر اِسپیریتو سانتا، سینه بوتِکیم، گولا گولا و ریو سناریوم دارد که اوقات خوشی را برای گردشگران به یادگار می گذارد.
هنر آشپزی شهر ریو دو ژانیرو برزیل سرشار از طعم، ادویه و تنوع است و از فرهنگ غنی شهر حکایت دارد. غذاهای محلی به شدت تحت تاثیر استعمارگران پرتغالی و برده های آفریقایی بوده است که در اواخر قرن هفدهم به این شهر آمده بودند. در اینجا قرار است 10 رستوران برتر ریو را به شما معرفی کنیم که به برترین شکل ممکن، فرهنگ بومی آن را نمایش می دهند؛ با ما همراه باشید.
1. اِسپیریتو سانتا
سر آشپز ناتاشا فینک (Natacha Fink) با الهام از اصالت آمازونی خود توانسته غذاهای برزیلی را با چاشنی آمازونی تلفیق نموده و در رستوران اسپیریتو سانتا (Espírito Santa) سرو کند. منوی رستوران نشان دهنده تنوع طعم و مزه ها و توجه به جزییات است. اینجا پیش غذای خاصی به نام تامباکی (نوعی ماهی معروف آمازون) دارد که در پودر سوخاری آغشته و سرخ شده و بعد با گیاهان معطر سرو می شود.
قدمت ساختمان این رستوران به قرن 19 برمی شود که درست کنار تراموا و در بیرون خیابان شلوغی مملو از کافه ها و گالری ها قرار گرفته است. از آنجا که روی تپه ساخته شده، منظره های فوق العاده از سانتا ترزا را پیشکش شما می نماید.
2. سینه بوتِکیم
رستوران سینه بوتیکم (Cine Botequim) در یک مرکز تاریخی، بین کلیسای کاندلاریا (Candelária) و سنت بندیکت قرار گرفته است. این رستوران که در سال 2010 افتتاح شد، به هواداران سینما اختصاص دارد و فضای داخلی آن با تصاویر فیلم ها تزیین شده است، نام غذاها و نوشیدنی ها نیز از روی فیلم های مشهور برزیلی گرفته شده است. نمایش روزانه فیلم در این محل نیز برقرار است و به دانشجویان و کارگردانان تازه کار امکان نمایش آثار هنری شان را می دهد.
3. رستوران گولا گولا
ساختمان بازسازی شده لاگون (Lagoon)، مشتمل بر 5 رستوران، محل اجرای موسیقی زنده و سینما است که رستوران گولا گولا (Gula Gula) نیز در این مجموعه قرار گرفته است و از تراس آن می توان تالاب رودریگو د فریتاس (Rodrigo de Freitas) را مشاهده کرد. در این رستوران می توانید غذاهای سالم را در محیطی مدرن و آرام میل کنید و از تنوع سالادها و غذاهای داغ لذت ببرید.
4. مارکت
رستوران مارکت (Market) در تو در توی کوچه های باریک و به دور از ازدحام خیابان اصلی قرار گرفته است. غذاهای تازه محلی در یک رستوران کوچک پرجنب وجوش قطعا انتخاب خوبی برای صبحانه یا ناهار سالم است. این رستوران به واسطه استفاده از مواد اولیه تازه توانسته با غذاهای نو و خلاقانه و آب میوه های طبیعی و تازه از مشتریان خود پذیرایی کند. در کنار غذاهای معمول خود، غذاهای گیاهی متنوعی را در منوی رستوران ارائه نموده که از مواد اولیه غنی از پروتئین نظیر عدس تهیه شده اند.
5. ریو سناریوم
رستوران ریو سناریوم (Rio Scenarium) یکی از زیباترین رستوران های ریو دو ژانیرو محسوب می شود که نقش مهمی در احیای زندگی شبانه منطقه لپا (Lapa) ایفا نموده است. این رستوران در گذشته انبار بوده که بعد از بازسازی به عنوان کلوپ، رستوران و انبار عتیقه درآمده است. در اینجا نوازندگان محلی به اجرای موسیقی زنده می پردازند. دکوراسیون داخلی آن با آثار هنری تزیین شده است و منوی رستوران با الهام از غذاهای پرتغالی تهیه شده اند که با یک لیوان نوشیدنی برزیلی دیگر چیزی کم ندارد.
6. آلبامار
قدمت رستوران آلبامار (Albamar) به سال 1933 می رسد که در یکی از پنج برج بازار شهری قرار گرفته است. ساختار منحصربه فرد فلزی آن که در سال 1962 از بلژیک و انگلستان وارد شده بود، به عنوان سایت میراث فرهنگی ثبت شد و در زمان تخریب بازار قدیمی، به آن آسیبی نرسید. در منوی این رستوران شاهد گلچینی معرکه از نوشیدنی ها و غذاهای برزیلی خواهید بود که با وجود منظره های فوق العاده از پل ریو نیترویی (Rio-Niterói)، قایق های ماهیگیری و جزیره تاریخی (Ilha Fiscal)، شبی به یادماندنی را خواهید داشت.
7. پالافیتا کیچ
رستوران پالافیتا کیچ (Palaphita Kitch) در سواحل زیبای لگا رودریگو فریتاس (Lagoa Rodrigo de Freitas) واقع شده است. این تفرجگاه در جنگل آمازون با صندلی هایی در فضای باز و مبلمان ساده میزبانی مشتریان را بر عهده دارد. متریال آن را اکالیپتوس و آلاچیق هایی از کاهگل و نی تشکیل می دهند.
منوی این رستوران شامل غذاهای دریایی، پیش غذا و بشقاب های میوه است که بخش اعظمی از مواد اولیه از جنگل تهیه می شود. کارپاچیوس (Carpaccios) یکی از غذاهای عجیب این رستوران به شمار می رود که از گوشت تمساح زرد، شترمرغ، گوشت نمک سود شده، گراز وحشی، غذای دریایی، پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی خشک شده تهیه شده است که با انواع نان داغ سرو می شود.
8. آپرازیول
رستوران آپرازیول (Aprazivel) در عمارتی بالای یک تپه در محله سانتا ترزا قرار گرفته که به لطف وجود یک باغ و صندلی های پاسیو، لذت تماشای منظره ها زیبای مرکز شهر دو چندان می شود. در منوی این رستوران می توان انواع غذاهای برزیلی را پیدا کرد که مواد اولیه آن ها از منطقه Nordeste تهیه می شود. برای پیش غذا حتما سوپ کدو حلوایی با خامه و میگو را تست کنید. ماهی کبابی در سس پرتقال که با برنج نارگیل و موز پخته شده سرو می شود، به عنوان غذای مخصوص آپرازیول به شمار میرود.
سرآشپز آنا کاستیلیو (Ana Castilho) که مالک این رستوران نیز است، در سال 1996 این محل را افتتاح کرد؛ ولی بعد از گذشت 15 سال همچنان رستورانی دلپذیر برای صرف یک شام برزیلی است. پنجشنبه های این رستوران را از دست ندهید، چراکه موسیقی زنده برزیلی در آن اجرا می شود.
9. میام میام
رستوران میام میام (Miam Miam) در محله باکلاس بوتافوگو (Botafogo) قرار گرفته است و ساختمان آن در واقع یک سازه مستعمراتی بازسازی شده است. مالکان برزیلی-فرانسوی با منویی منحصربه فرد در خدمت مشتریان هستند و غذاهای فرانسوی را با آشپزی برزیلی ترکیب نموده اند، نظیر فوتوچینی و قارچ، سیر کبابی و لیموترش. اجزای دکوراسیون این رستوران به دهه های 50، 60 و 70 میلادی تعلق دارد.
10. رفِئیتوریو ارگانیکو
رستوران رفئیتوریو ارگانیکو (Refeitório Orgânico) به عنوان یکی از برترین رستوران های گیاهی ریو محسوب می شود. غذاهای آن ترکیبی از غذاهای برزیلی و بین المللی است که همگی ارگانیک و گیاهی هستند. هر چند این موضوع مانعی برای معروفیت زیاد آن نشده و اغلب اوقات مردم محلی تمام صندلی ها را پر می نمایند.
منبع: کجارو / theculturetrip.com