بهترین روش ها برای دریافت شوری غذا
به گزارش مهسان بلاگ، برای دریافت شوری غذا به خصوص غذاهای آبکی مثل آش ، آبگوشت ، خورش یا برنج در حال جوش میتوانید از سرکه ، شکر ، آبلیمو یا سیب زمینی بهره ببرید.

شور شدن غذا مسئله ای است که برای هر آشپزی پیش میآید و اگر مهمان داشته باشید این مشکل برایتان ناراحت کننده تر خواهد بود ما سعیداریم در این مقاله کاربردی ترین روش ها برای دریافت شوری برنج یا خورش را به شماآموزش دهیم.
برای رفع کردن شوری غذامی توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یاری بگیرید.استفاده از این مواد بستگی به نوع غذادارد.
1. استفاده از سیب زمینیبرای دریافت شوری غذا
ساده ترین و دم دستی ترین روش استفاده از سیبزمینی است ، اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است یک عدد سیب زمینی را پوست گرفتهبه مدت 10 دقیقه در غذا بجوشانید تا نمک غذا را به خود جذب کند.اگر غذا بدون سیب زمینیاست، سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن شوریغذا، آن را خارج کنید.
2. استفادهاز ترشی
مواد اسیدی یا ترشی باعث می شوند مزه شوری غذامخفی گردد ، متناسب با طعم غذا می توانید از عصاره مرکبات ، سرکه ، گوجه فرنگی وترشی در آن ها بهره ببرید.
3. استفاده از شیرینی
افزودن شکر یا عسل به غذای شور هم بسیار سودمنداست و شوری آن را مخفی می نماید. اگر بتوانید همزمان از شکر و مواد اسیدی استفادهکنید تاثیر بهتری خواهید گرفت. می توانید 1 قاشق سوپخوری شکر را با سرکه سیب مخلوطنموده به غذایتان که شور شده اضافه کنید. این کار را تا زمانی که شوری متعادل گرددادامه دهید.
4. استفاده از آب
اگر خورشتان شور شده یا غذایی که پخته اید آبکیاست می توانید برای کم شدن شوری مقداری آب به آن اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید اول کمی آب داخل غذا را خالی نموده سپس آب جدید به آن اضافه نمایید.
5. استفاده از مواد غذایی
اگر وقت کافی و مواد اولیه لازم را دارید میتوانید مقدار بیشتری از مواد به غذایتان اضافه کنید تا شوری اش متعادل گردد.
6. استفاده از دما
دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد. شوری غذایسرد بیشتر تعیین است بنابراین اگر غذا را گرم کنید شوری اش کمتر حس می گردد.
7. استفاده از اسفنج
می توانید یک عدد اسفنج طبیعی را از داروخانهتهیه نموده به مدت 10 دقیقه در آش یا خورش بیندازید تا نمک اضافی را به خودش جذبکند.
8. استفاده از قاشق نقره
می توانید یک عدد قاشق نقره در غذای در حال جوشقرار دهید تا شوری اش را کمتر کند.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.comمجله دیتاپد: دیتاپد، با مجله فناوری و تخصصی رایانه از همه چیز سر در بیاورید.
تفطن: تفطن: مجله مطالب خواندنی سفر و گردشگری
مجله آراد: مجله آراد: گفتگوی آزاد و اخبار روز