تمدید ماموریت سازمان ملل در افغانستان
به گزارش مهسان بلاگ، شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آراء ماموریت هیئت معاونت سازمان ملل در افغانستان را تا 17 سپتامبر 2019 تمدید کرد.

مأموریت هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) با صدور قطعنامه ای در شورای امنیت تا 17 سپتامبر 2019 تمدید شد. این هیأت مجموعه و ائتلاف سیاسی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد در سال 2002 با مأموریت آن موافقت کرد و هدف آن یاری به دولت و مردم افغانستان برای تثبیت صلح پایدار در این کشور بوده است.
در قطعنامه 223 شورای امنیت بر ادامه نقش سازمان ملل در ارتقا و تثبیت صلح در افغانستان تاکید شده است.
اعضای شورای امنیت در این قطعنامه بر حاکمیت، استقلال، تمامیت ارضی وحدت ملی افغانستان تاکید و حمایت خود را از دولت و مردم این کشور برای احیا و تقویت نهادهای دمکراتیک اعلام نموده اند.
در این قطعنامه بر اهمیت مرکزی فرآیند سیاسی جامع و فراگیر افغان- افغان با مدیریت افاغنه به منظور حل مسالمت آمیز درگیری و حل و فصل جامع مسائل این کشور تاکید شده است. ، مهر
منبع: ایران آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا