توسعه راهنمای گردشگری در کردستان لازم است

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران/کردستان رئیس هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کردستان، یکی از راهکارهای توسعه در انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری را تأمل و همکاری با سازمان های دخیل جهت گردشگری عنوان نمود.

توسعه راهنمای گردشگری در کردستان لازم است

کاوه پدیدار در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، اظهار کرد: بعد از استان های اصفهان، فارس، کرمان، تهران، یزد و خوزستان انجمن صنفی راهنمایان گردشگری در استان کردستان هم در سال 91 باهدف یاری به توسعه گردشگری تأسیس شده است.

وی به مسائل انجمن صنفی راهنمایان گردشگری اشاره نمود و اضافه کرد: در اوایل تأسیس این انجمن با توجه اینکه مردم استان شناخت کافی از راهنمایان گردشگری نداشتند به طور سنتی از آژانس ها جهت هدایت یاری می گرفتند کمتر به استقبال این انجمن می آمدند.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کردستان، بابیان اینکه ارتباط راهنمایان گردشگری در میان استان ها به وسیله کانون انجمن های صنفی راهنمایان سراسر کشور برقرارشده است، ذکر کرد: به واسطه این کانون خوشبختانه توانستیم به صورت حقوقی با دفاتر و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارتباط بیشتری داشته باشیم و درخواست های صنفی و مسائل خود را بیان و نسبت به حل آن ها اقدام کنیم.

به گفته پدیدار در استان کردستان بیش از 50 راهنمای گردشگری به صورت فعال می توانند در تورهای گردشگری حضور یابند درواقع راهنمایان گردشگری به واسطه انجمن صنفی به آژانس های مسافرتی معرفی شده و به عنوان لیدر در تورها شرکت و جهت راهنما به مسافران خدمات ارائه می دهند.

وی یکی از مسائل انجمن را نبود مکان بیان کرد و گفت: باوجود اینکه چندین سال از تأسیس این انجمن می گذرد اما هنوز مکانی به این انجمن اختصاص داده نشده، در سال های گذشته قرار بر این بود که عمارت احمدزاده به دفتر تشکل های گردشگری تبدیل گردد که تا به امروز به دلیل ضعف مدیریت درگذشته به وسیله روابط بدون ضوابط این امر انجام نشده است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی، یکی از راهکارهای توسعه در انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری، تأمل و همکاری با سازمان های دخیل برای گردشگری برشمرد و ذکر کرد: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهرداری، محیط زیست، منابع طبیعی و شورای شهر می توانند در امر توسعه انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری در استان مؤثر واقع باشند.

پدیدار، کانون انجمن های صنفی راهنمایان سراسر کشور را اقدامی تیمی ذکر کرد و گفت: باید بسیاری از ارگان ها نسبت به مسائل انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری به خصوص در این شرایط همه گیری کرونا احساس مسئولیت نمایند.

وی در ادامه بیان کرد: در سال های گذشته قبل از شیوع کرونا هرساله در روز جهانی راهنمایان گردشگری جشنی در یکی از استان کشور برگزار می شد و این خود موجب افزایش ارتباط راهنمایان گردشگری در کشور بود.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کردستان، یکی از معضل های استان را کمبود زیرساخت ها در صنعت گردشگری دانست و گفت: نبود اسپانسر و سرمایه گذار در امر گردشگری متأسفانه موجب شده که استان ما نتواند در روز جهانی راهنمایان گردشگری جشنی را میان گردشگران دیگر استان ها برگزار کند.

پدیدار با اشاره به ضربه کرونا به صنعت گردشگری جهان، اظهار کرد: با شیوع این بیماری، حوزه های مختلف صنعت گردشگری دچار زیان شدیدی شد که یکی از مهم ترین این حوزه ها، راهنمایان گردشگری بودند.

وی توضیح داد: طی یک سالی که کرونا شیوع پیداکرده، به جزء تعداد انگشت شماری از راهنمایان گردشگری، مابقی به صورت 100 درصدی غیرفعال بوده و فعالیتی نداشته اند.

رئیس هیات مدیره انجمن راهنمایان گردشگری کردستان گفت: راهنمایان گردشگری در صدر مشاغل آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا قرارگرفته اند و به نظر می رسد تا مدت ها بعد از فروکش شدن بیماری کرونا، این شرایط بازهم تداوم داشته باشد.

پدیدار، دریاچه زریبار مریوان را همانند چاه نفتی برای استان کردستان بیان کرد و اضافه کرد: دریاچه زریبار باوجود ظرفیت بسیار مناسب در امر گردشگری اما متأسفانه عدم توجه به این دریاچه موجب شده که روزبه روز بیشتر به نابودی نزدیک گردد لذا از مسئولین درخواست دارم این مهم را موردتوجه قرار دهند چراکه این یکی از معضلات استان بشمار می آید.

وی همچنین ساماندهی مرز را نیز مهم برشمرد و گفت: مرز اولین ورود مسافرین و گردشگران به داخل استان است که ساماندهی و برقراری این جهت می تواند نقش بزرگی در راستای جذب هر چه بیشتر مسافرین را داشته باشد.

گروه آبان لوکس: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 27 شهریور 1400 بروزرسانی: 27 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 80592

به "توسعه راهنمای گردشگری در کردستان لازم است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توسعه راهنمای گردشگری در کردستان لازم است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید