خبرنگاران پلمپ 58 واحد صنفی صومعه سرا بدلیل عدم رعایت ساعت کاری

به گزارش مهسان بلاگ، رشت - خبرنگاران - رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه سرا گفت : 58 واحد صنفی متخلف در شهرستان صومعه سرا در راستای اجرای مصوبه ستاد مبارزه با کرونا به دلیل عدم رعایت محدودیت ساعت کاری پلمپ شد.

خبرنگاران پلمپ 58 واحد صنفی صومعه سرا بدلیل عدم رعایت ساعت کاری

محمد نیک صفت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اظهارداشت: این واحدها از آغاز فعالیت ستاد مبارزه با ویروس کرونا در شهرستان صومعه سرا تعطیل شده اند، اضافه کرد: عمده آنها شامل د قهوه خانه ها، نانوایی، پوشاک و آرایشگاه بوده است که به تذکرات ستاد مبارزه با ویروس کرونا مبنی برفعالیت ازساعت 10صبح تا 19 شب توجه نکرده اند.

نیک صفت در ادامه توضیح داد : نظارت بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف تا اطلاع ثانوی بر صنف هایی که فعالیت آنها طبق ابلاغیه قبلی محدود شده ادامه خواهد داشت ضمن آنکه موضوع ابلاغیه جدید در زمینه تعطیلی پاساژها و صنوف تا 15 نوروز هم با جدیت دنبال می گردد.

شهرستان صومعه سرا با حدود 130هزار نفر جمعیت سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در 25 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

در این شهرستان 19 اتحادیه با حدود 7هزار واحد صنفی تولیدی و خدماتی مشغول فعالیت هستند.

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: ایرنا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 41165

به "خبرنگاران پلمپ 58 واحد صنفی صومعه سرا بدلیل عدم رعایت ساعت کاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران پلمپ 58 واحد صنفی صومعه سرا بدلیل عدم رعایت ساعت کاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید