خدمت رسانی تاکسی گردشگری در ایام نوروز

به گزارش مهسان بلاگ، خبرنگاران آنلاین:مدیریت شهری با راه اندازی تاکسی گردشگری در ایام نوروزی، خدمات متفاوتی به شهروندان و میهمانان شهر ارائه می دهد.

خدمت رسانی تاکسی گردشگری در ایام نوروز

علیرضا قنادان، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی در گفت وگو با شهرنوشت ضمن اشاره به نزدیک شدن به بهار 98، اقدامات و عملنمودهای لازم در این خصوص را مورد آنالیز قرار داد و گفت: سال جاری سازمان تاکسیرانی شهر تهران وظیفه سنگینی را در ایام نوروز بر عهده دارد.

او با اشاره به این که در نوروز 98، ریاست کمیته خدمات حمل و نقل و ترافیک ستاد خدمات سفر نوروزی شهرستان تهران را از سوی فرمانداری تهران بر عهده دارد، اظهار کرد: تهران به عنوان پایتخت کشور دارای ظرفیت بی بدیل گردشگری است و باید از نظر زیرساخت های گردشگری تقویت گردد، سال جاری با راه اندازی تاکسی گردشگری جنبه متفاوت مدیریت شهری را در ایام نوروزی و خدمات دهی به شهروندان و میهمانان شهر تهران شاهد خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی به ارزیابی عملکرد مناطق 22گانه تاکسیرانی در سالی گه گذشت پرداخت و از مدیران مناطق تاکسیرانی خواست تا در سال جدید با ارائه برنامه و راهکارهای موثر نظم بیشتری را در پایانه های تاکسیرانی برقرار نموده و تعامل بیشتری با تاکسیرانان داشته باشند.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 7080

به "خدمت رسانی تاکسی گردشگری در ایام نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خدمت رسانی تاکسی گردشگری در ایام نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید