خرافه مدرن: کسانی که 5G را عامل شیوع ویروس کرونا می دانند!

به گزارش مهسان بلاگ، در هفته های اخیر، تئوری پردازهای توطئه آنلاین سعی در ارتباط دادن ویروس کرونا با فناوری و شبکه های 5G داشتند.

خرافه مدرن: کسانی که 5G را عامل شیوع ویروس کرونا می دانند!

بدون وجود هیچ گونه مستندات علمی یا نظریه منطقی و فنی، چندین دکل مخابراتی 5G در انگلستان به آتش کشیده شده و حتی گروه های مردمی در کشورهای دیگر برای مبارزه با 5G شکل گرفت.

شبکه های اجتماعی محل جنگ و مبارزه نظرات موافقان و مخالفان ارتباط ویروس کرونا با 5G بوده است. اظهارنظرهای بسیار زیادی در اینستاگرام، توییتر، فیسبوک و Nextdoor انتشار یافت. موافقان این تئوری توطئه به شدت از این توهم دفاع نموده و دیگران را هم تحریک کردند دکل های 5G را در هر نقطه ای از دنیا به آتش بکشند.

شرایط بحرانی برای اپراتورهای عظیم مخابراتی انگلیس به وجود آمده؛ به طوری که دست به دامان نهادها و موسسات مرجع و معتبر برای پیشگیری از یک فاجعه عظیم انسانی شدند. در شرایطی که مردم بیشتر از هر زمان دیگری به ارتباطات بی سیم مخابراتی و اینترنت احتیاج دارند؛ آتش زدن دکل های مخابراتی خیانت عظیمی است.

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده (FCC)، آژانس مدیریت اضطراری فدرال ایالات متحده (FEMA) و دیگر مراجع به طور واضح گفتند: فناوری 5G باعث ایجاد ویروس کرونا نمی گردد.

دلایل رد ارتباط 5G با کرونا

با آنالیز همه نظریه های مطرح شده از سوی موافقان این تئوری توطئه، متوجه خواهیم شد هیچ کدام از آن ها برای ارتباط دهی 5G با ویروس کرونا منطقی نیستند.

اولا، کرونا ویروس در کشورهای بدون ارتباطات 5G هم گسترش یافته است.

دوما، فرکانس 5G ابدا نمی تواند به بدن انسان آسیب بزند. صدها آزمایش و تحقیق میدانی نشان می دهد خطر فرکانس های فایوجی کمتر از 4G است.

سوما، COVID-19 یک ویروس مسری است و هیچ ارتباطی با امواج الکترومغناطیس ندارد. حتی در عمومی ترین نظریه ها هم نمی توان ارتباطی میان کووید-19 و فایوجی یافت.

پروفسور استفن پویز، مدیر پزشکی NHS انگلیس پیوند دادن 5G و کروناویروس را ظالمانه و مطلقا و به طور غیر عادی پَست و بی ارزش می داند. دولت انگلستان هم این ادعاها را مهملی خطرناک خوانده است و از آن به عنوان یک کلاه برداری یاد می نماید.

بعضی از این تئوری ها در پی نشان دادن این موضوع هستند که کروناویروس جدید می تواند به وسیله 5G منتقل گردد یا اینکه 5G سیستم ایمنی بدن را سرکوب می نماید. کارشناسان هر دو نظریه را نادرست می دانند.

چون امواج رادیویی 5G به اندازه کافی قدرتمند و دارای چگالی انرژی بالا نیستند که به سلول های بدن آسیب وارد نمایند. همین طور، جنس این امواج رادیویی اصلا به گونه ای نیست که ناقل ویروس کرونا باشند.

امواج 5G همانند امواج 4G و 3G جزو پرتوهای غیریونیزان قرار می گیرند که اصولا دارای چگالی توان پایینی بوده و نمی توانند برای سلامتی انسان خطرناک باشند. پرتوهای غیریونیزان در برابر پرتوهای یونیزان قرار می گیرند که از جمل می توان به اشعه ایکس، اشعه گاما و ماوراء بنفش اشاره نمود.

حتی امواج فایوجی به اندازه ای قوی نیستند که سلول های بدن شما را گرم نمایند و منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن شوند.

5G ویروس کامپیوتری را منتقل می نماید نه ویروس انسانی

سیمون کلارک، استادیار میکروبیولوژی سلولی در دانشگاه ریدینگ طی گفت وگویی با خبرگزاری بی بی سی می گوید: این ایده که 5G توان سیستم ایمنی بدن انسان را پایین می آورد؛ به هیچ وجه مطرح نیست.

ویروس کرونا از یک انسان به انسان دیگر و به روش قطرات ریز بزاق منتقل می گردد. وقتی فرد بیمار سرفه یا عطسه کند و حتی نفس می کشد؛ ویروس ها وارد هوا شده به سوی فرد دیگری منتقل می شوند.

ویروسی مانند کرونا هرگز به وسیله امواج رادیویی منتقل نمی گردد؛ بلکه ویروس های کامپیوتری هستند که با امواج رادیویی منتقل می شوند که روی کامپیوترها هم تاثیر می گذارند نه انسان ها!

واقعیت عظیم دیگر درباره ارتباط 5G با ویروس کرونا این است که در کشورهایی مانند ایران، هند و ژاپن هم این ویروس شیوع یافته است در حالی که اصلا 5G راه اندازی نشده است. در ایران، مستندات توسعه شبکه های فایوجی تدوین و نقشه راه ترسیم شده است ولی هنوز هیچ دکل 5G نصب نشده است.

ژاپن تازه هفته پیش اولین سرویس فایوجی را شروع نموده است و در هند راه اندازی 5G به خاطر شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده است. کره جنوبی بیش از یک سال است که از سرویس های 5G استفاده می نماید ولی پس از شیوع ویروس COVID-19 در شهر ووهان چین، اولین بیماران را مشاهده کرد.

در سال های اخیر، امواج 5G و پیامدهای آن ها مورد توجه دانشگاه ها، موسسات تحقیقاتی، دانشمندان و گروه های مستقل بوده است و درباره آن زیاد صحبت شده است. نوعی از 5G روی شبکه های نسل جدید میلی متری (mmWave) راه اندازی می گردد که فرکانس های بالایی نسبت به امواج رادیویی 4G و 3G هستند.

در انگلیس، تمام اپراتورها موظف شدند طبق دستورالعمل های بین المللی، پرتوهای الکترومغناطیسی 5G بسیار پایین تر از حد مجاز و گفته شده در مستندات باشد.

تئوری های توطئه 5G از کجا نشات می گیرند؟

پیگیری ها و آنالیز های بعضی رسانه ها نشان می دهد مطرح شدن ایده ارتباط 5G و کرونا از بعضی کمپین های مجازی ضد اطلاعات سرچشمه می گیرند.

یک گزارش نیویورک تایمز نشان می دهد بعضی از فعالان روسی به دنبال هراس افکنی نسبت به 5G هستند. حدود یک سال پیش، تلویزیون روسی متعلق به دولت RT America گزارشی پخش کند و در آن هشدار داد شاید 5G مردم را بکشد.

یک کارگروه تشکیل شده در اتحادیه اروپا نیز در گزارش خود تاکید نموده است کمپین هایی تحت حمایت دولت ها یا بازیگران دولتی به دنبال بهره برداری های ژئوپلیتیکی از 5G و بهداشت عمومی دنیا هستند.

یک منبع دیگر انتشار تئوری توطئه، روزنامه بلژیکی است که یک ادعای بی اساس علمی را چاپ کرد. در این روزنامه، 5G یک تهدیدنماینده زندگی معرفی شده و بعد سعی نموده آن را به بیماری فراگیر در شهر ووهان چین ارتباط دهد.

بعدا پزشک عمومی که این نظریه و مقاله را نوشته بود؛ اعتراف کرد که یک آنالیز کامل و علمی درباره این موضوع نداشته است.

چهار اپراتور اصلی انگلیس در بیانیه خود از مردم هم تقاضا کردند به این اخبار جعلی توجهی ننمایند و اگر شاهد انتشار اخبار غلط بودند؛ آن را متوقف نمایند.

منبع: + و +

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: یک پزشک
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 44259

به "خرافه مدرن: کسانی که 5G را عامل شیوع ویروس کرونا می دانند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خرافه مدرن: کسانی که 5G را عامل شیوع ویروس کرونا می دانند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید