خسارت 314 میلیارد دلاری کرونا به ایرلاین های دنیا
به گزارش مهسان بلاگ، اتحادیه بین المللی حمل ونقل هوایی، یاتا، پیش بینی خود از میزان ضرر وارده به ایرلاین های دنیا به علت پاندمی کرونا را از 252 میلیارد دلار قبلی، به 314 میلیارد دلار افزایش داد.

به گزارش به نقل از راشاتودی، اتحادیه بین المللی حمل ونقل هوایی، یاتا، هشدار داد که زمین گیر کردن هواپیما ها در سراسر دنیا به عنوان بخشی از کوشش دولت ها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، منجر به ضرر بی سابقه ای برای ایرلاین ها شده است.
این سازمان بین المللی هوانوردی پیش بینی خود از میزان ضرر وارده به ایرلاین های دنیا به علت پاندمی کرونا را از 252 میلیارد دلار قبلی، به 314 میلیارد دلار افزایش داد.
یاتا خاطرنشان کرد که تعداد کل پرواز ها 80 درصد نسبت به ماه ژانویه افت داشته است و این سازمان پیش بینی می نماید محدودیت های پرواز های بین المللی بیشتر از آن چه گمان می شد به طول بیانجامد. یاتا همچنین پیش بینی کرد که درآمد ایرلاین های دنیا از فروش بلیط در امسال 55 درصد افت کند.
مدیرعامل و رئیس یاتا، الکساندر درژونیاک، گفت: این کلیدی است که دولت ها در شرایط کنونی یاری به ایرلاین ها را در مرکز برنامه های خود قرار دهند. ما باید اعتماد مسافران را دوباره به دست آوریم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانkarnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی
kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی