خوراکی های ایمنی بخش که مانع از تکثیر ویروس ها می شوند

به گزارش مهسان بلاگ، به نقل از سایت انگلیسی Boldsky، مطالعه ای جدید در خصوص ترکیبات گیاهی فلاونوئید ها که دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی از جمله مبارزه با ویروس ها به ویژه ویروس آنفلونزاست و ضمن تقویت ایمنی بدن، مانع از تکثیر ویروس ها می گردد، منتشر شده است.

خوراکی های ایمنی بخش که مانع از تکثیر ویروس ها می شوند

فلاونوئید ها در ببیشتر میوه ها و سبزیجات یافت می شوند، اما بعضی از آن ها حاوی مقادیر بیشتری از این ترکیبات هستند.

نتایج بعضی از مطالعات نشان می دهد که فلاونوئید ها برای محافظت از بدن انسان در برابر آنفلوآنزا و سایر عفونت های ویروسی، با میکروب های روده همکاری می نمایند؛ به گونه ای که فرد برای استفاده از فلاونوئید ها به منظور افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت، به میکروب های مفید روده احتیاج دارد.

میوه های حاوی فلاونوئید ها

سیب

سیب در رأس میوه های سرشار از فلاونوئید ها مانند کامفرول و کوئرستین قرار می گیرد و پوست سیب سرشار از لوتئولین است. این ترکیبات ضد عفونت و تکثیر ویروس ها از جمله ویروس آنفلوآنزا هستند.

انگور قرمز

شایع ترین فلاونوئید های موجود در انگور قرمز آنتوسیانین ها، فلاوونول، کاتچین ها و پروآنتوسیانیدین ها هستند. آنتوسیانین ترکیبی است که فقط در انگور قرمز موجود است.

شاه توت

شاه توت به دلیل اینکه حاوی تعداد زیادی فلاونوئید مانند لوتئولین، میریستین، کوئرستین، گالوکاچین، اپی گالوکاتچین، کاتچین و آنتوسیانیدین است به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی شناخته می گردد.

پرتقال

فلاونوئید های موجود در پرتقال ممکن است به بهبود علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مانند حالت تهوع و سرفه یاری کند. پرتقال حاوی کوئرستین، آپیژنین و کامفرول است. خوردن آب میوه پرتقال نیز مفید بوده، زیرا حاوی فلاونوئید است و می تواند به درمان عفونت های ویروسی یاری کند.

سبزیجات حاوی فلاونوئید ها

کلم قرمز

کلم قرمز تازه و ترشی آن حاوی بالاترین درصد فلاونوئید ها مانند کاتچین، کامپرول، کوئرستین، آپیژنین و سیانیدین، نوعی آنتوسیانین است و به مبارزه با بسیاری از ویروس های مقاوم آنفلوآنزا در برابر دارو یاری می نماید.

هویج

هویج به لطف فلاونوئید های حیاتی موجود در آن از نظر بیولوژیکی فعال تلقی می گردد و شامل کوئرستین، میریستین، نارینگن، کامپرول، روتین، آپی ژنین و لوتئولین است. این ترکیبات خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد ویروسی دارند.

شلغم

خوردن مخلوط شلغم با عسل به درمان علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مانند گلودرد یاری می نماید. خوردن شلغم برای دفع بلغم و آرام شدن سرفه نیز مفید است.

کرفس

آپی ژنین برجسته ترین فلاونوئید موجود در کرفس است. این نوع سبزی به درمان عفونت های ناشی از آنفلوآنزا و ویروس های انفی یاری می نماید و علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مانند گلودرد، بدن درد و سرفه را کاهش می دهد.

پیاز

پیاز تازه حاوی فلاونوئید هایی مانند فلاونول، آنتوسیانین، دی هیدرات، کامپرول، کوئرستین و آپی ژنین است. متخصصان برای اینکه حداکثر بهره را از پیاز ببریم، مصرف خام یا کمی سرخ شده آن را توصیه می نمایند.

سایر خوراکی های حاوی فلاونوئید

چای سیاه

مطالعات علمی نشان می دهد که چای سیاه حاوی حدود 200 میلی گرم فلاونوئید در هر 100 میلی لیتر و چای سبز حاوی 71-126 میلی گرم فلاونوئید در هر 100 میلی لیتر است. کاتچین ها مهمترین فلاونوئید های موجود در چای سیاه به همراه ایزوفلاون و آنتوسیانین هستند.

سویا

فلاونوئید های ایزوفلاون به طور عمده در محصولات غذایی سویا یافت می شوند. ژنیستئین، نوعی ایزوفلاون موجود در سویا، شناخته شده است که باعث کاهش عفونت تعدادی از سویه های ویروس، از جمله آن هایی که عامل آنفلوآنزا هستند، می گردد.

حبوبات

حبوبات شامل لوبیا، عدس و نخود فرنگی است. همه آن ها سرشار از انواع مختلف فلاونوئید ها مانند ژنیستئین و دایدزین هستند. حبوبات به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری نموده و از بازگشت سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می نماید.

شکلات تلخ

یک مطالعه علمی ثابت نموده است که کاکائو دارای اثرات ضد آنفلوآنزا است. این مطالعه نشان داد که شکلات تلخ سرشار ازانواع فلاونوئید مانند کاتچین، پروسیانیدین و اپی کاتچین غنی است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

منبع: همگردی
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 78229

به "خوراکی های ایمنی بخش که مانع از تکثیر ویروس ها می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی های ایمنی بخش که مانع از تکثیر ویروس ها می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید