خورش زرشک مجلسی و خوشمزه
به گزارش مهسان بلاگ، خورش ها یکی از اصلی ترین وعده های غذایی ما محسوب می شوند که بیشتر مواقع به همراه پلو های ساده و گاهی نیز به همراه نان مصرف می شوند. یکی از این خورش های خوش مزه و خوش طعم، خورش زرشک است. این خورش یک غذای محلی مربوط به اقوام کرد است. به دلیل طعم عالی و دستور راحت و مناسب آن تهیه این خورش در شهر های دیگر نیز رایج شده و هواداران خاص خود را پیدا نموده است.

زرشک اصلی ترین ماده غذایی خورش زرشک است که به طعم ترش و ملس شهرت پیدا نموده است. زرشک با طعم بی نظیری که دارد غذا ها را بسیار خوش طعم می نماید و عطری عالی به غذا ها می بخشد. به دلیل خواص بی نظیر زرشک، این ماده غذایی در بازار ها بسیار ارزشمند است.
مواد لازم
زرشک: 2 پیمانه
مغز ران گوسفند یا گوساله: 400 گرم
لپه: 2 پیمانه
پیاز خرد شده:2 عدد
استاک گوشت: 5 پیمانه
شکر: 1 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده شده: نصف قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
زنجبیل: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا پیاز ها را به قطعات کوچک خرد کنید.
سپس آن را با مقداری روغن در تابه ای ریخته و تفت دهید تا کاملا به رنگ طلایی دربیایند.
بعد از سرخ شدن پیاز ها زردچوبه را اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید.
سپس گوشت را نیز به آن اضافه نموده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
لپه ها را که از چند ساعت قبل خیس نموده اید را به گوشت و پیاز اضافه کنید و آن ها را به خوبی هم بزنید.
بعد از تفت داده شدن کامل مواد مخلوط شده زعفران را نیز به مواد اضافه کنید.
سپس استاک گوشت و یا (کپسول عصاره گوشت) را به همراه مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و چند دقیقه ای حرارت را افزایش دهید.
حرارت را ملایم نموده و اجازه دهید تا خورشت به آرامی بپزد.
بعد از پخت کامل خورش ادویه های مورد احتیاج را به آن اضافه کنید.
در ظرفی دیگر زرشک های شسته و خیس شده از قبل را به روغن اضافه نموده، تفت دهید و بعد شکر و پودر زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید.
بعد از پخت و نرم شدن زرشک ها، آن را به خورش اضافه کنید و کامل هم بزنید.
شعله را خاموش نموده و بعد از سرد شدن خورش آن را سرو کنید.
منبع: گردشبانasemaneto.ir: آسمان تو: خرید بلیط پرواز، تور های لحظه آخری مسافرتی
asiaro.ir: تور آسیایی ارزان | تور ترکیبی آسیایی | تور ترکیبی جنوب شرق آسیا