راهنمای تحصیل در کالج های دولتی و خصوصی کانادا

به گزارش مهسان بلاگ، همان طور که می دانید، تحصیل در یکی از کالج های کانادا و یا دانشگاه های معتبر کانادایی و ادامه تحصیل در آنها، می تواند متضمن آینده شغلی و بالطبع رفاه اجتماعی و دستیابی به استانداردهای بالا در زندگی باشد. چنانچه قصد تغییر روند زندگی و تحصیل خود یا فرزندتان را همچون بسیاری از افراد تحصیل نموده و پیروز جهان دارید، تنها کافیست با آگاهی در این جهت گام بردارید. در این مطلب سعی نموده ایم اطلاعات مهمی از کالج های کانادا را چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی برای شما شرح دهیم. همراه ما باشید.

راهنمای تحصیل در کالج های دولتی و خصوصی کانادا

از سفر با تور کانادا لذت ببرید.

آنالیز انواع کالج های کانادا

در کشورهایی نظیر کانادا به موسسات آموزشی با فضای کوچک تر و اختیارات و تنوع رشته های آموزشی کمتر از دانشگاه که تنها مجاز به صدور مدرک تا سطح کارشناسی و در قالب دوره های 3 تا 4 ساله هستند، کالج می گویند.

کشور کانادا به 10 استان بریتیش کلمبیا، آلبرتا، ساسکاچوان، مانیتوبا، اونتاریو، کبک، نیوبرانسویک، نوا اسکوشیا، جزیره پرنس ادوارد، جزیره نیوفاندلند و 3 قلمرو لابرادور و بخش شمال غربی، یوکون و نوناووت تقسیم می گردد.

برخی از کالج های کانادا توسط استان های مذکور پشتیبانی مالی می شوند. به این دسته از کالج ها که با بودجه دولتی به فعالیت می پردازند به اصطلاح کالج های دولتی یا community college گفته می گردد. بودجه کالج های دولتی عمدتا ازسوی دولت فدرال کانادا تامین می گردد و بالطبع هزینه های تحصیلی کمتری به نسبت کالج های خصوصی دارند.

کالج ها در کانادا اغلب به موسسات برگزارنماینده دوره های آموزشی، فنی و حرفه ای، هنری و علمی اطلاق می شوند و اغلب به اندازه دانشگاه ها مستقل نیستند.

کالج های خصوصی اما هیچگونه بودجه ای ازبخش فدرال و یا استانی دولت دریافت نمی نمایند. آنها پس ازگذراندن روندی بسیار دقیق و نسبتا سختگیرانه از طرف استان خود، پیروز به دریافت مجوز می شوند و با استفاده از شهریه یا همان هزینه تحصیلی دانشجویان به کارشان ادامه می دهند. کالج های کانادا در بخش خصوصی معمولا از کالج های دولتی یا همان کامیونیتی کالج ها کوچک تر و گران تر هستند.

برخی از کالج های خصوصی به امر توسعه و پیشرفت مهارت ها برای فرصت های کاری خاص می پردازند. به این دسته از کالج های کانادا، کالج های حرفه و کسب و کار یا همان Private Career Colleges(PCC) گفته می گردد.

دانشجویان زیادی از سراسر جهان پس از گذراندن دوران دبیرستان و پیش دانشگاهی در کشور خود، تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در یکی از کالج های کانادا می گیرند. کالج های کانادا فرصت های متعددی را پیش روی دانشجویان بین المللی قرار می دهند که در زیر به اشاره آنها می پردازیم:

    ارائه مدرک کاردانی (associate degree)
    گواهی نامه های انتها دوره فوق دیپلم
    دیپلم ها و گواهی های فارغ التحصیلی فوق لیسانس (میبایست نخست تحصیلات عالیه تکمیل گردد تا بتوانید در این دوره ها شرکت کنید)
    دوره های آموزشی کوتاه مدت و کرس های فشرده
    دوره های آموزشی مهارت های کاری (جوشکاری، لوله کشی و غیره)
    کورس های آماده سازی برای امتحانات مجوز های حرفه ای
    برنامه های مدرک لیسانس (تحت نظارت یا با همکاری یک دانشگاه)
    دوره های آموزشی زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم (ESL)
    دوره های آموزشی زبان فرانسه

دراین بین کالج هایی هستند که به نام junior معروف اند و دوره هایی دو ساله تحت عنوان فوق دیپلم و یا دو سال اول دوره کارشناسی را برگزار می نمایند. یکی از جالب توجه ترین دوره ها که به نام EAP (English for Academic Purposes) معروف است، عموما دوره هایی شش ماهه و یکساله است که با گذراندن آنها فرد می تواند بدون احتیاج به داشتن مدرک آیلتس و یا تافل در برخی از دانشگا های معتبر کانادا تحصیلات خود را ادامه دهد.

نکته: البته لازم به ذکراست که این مورد مناسب متقاضیان ایرانی زیر 18 سالی است که لزومی به داشتن آیلتس یا تافل برای ادامه تحصیلات خود درکالج های کانادا ندارند و با پذیرش کالج موردنظر و گذراندن دوره های کوتاه مدت زبان می توانند به تحصیلات خود ادامه دهند، اما متقاضیان بالای 18 سال میبایست برای دریافت ویزای کانادا و پذیرش کالج های کانادا یکی از مدارک بین المللی زبان را دارا باشند.

ارزیابی تحصیلی با پر کردن فرم ارزیابی تحصیلی از خدمات ویژه خبرنگاران بهره مند شوید ثبت نام کنید

مزایا و معایب تحصیل در کالج های خصوصی و دولتی کانادا

در این بخش قصد داریم از جنبه های مختلف به مقایسه کالج های کانادایی دولتی و خصوصی برای دانشجویان خارجی بپردازیم:

شهریه: کالج های دولتی عموما از لحاظ هزینه گزینه ارزان تری به نسبت کالج های خصوصی به حساب می آیند. البته اغلب این موضوع برای دانشجویان خارجی صدق نمی نماید و آنچنان تفاوتی ندارد. حتی در برخی مواقع ممکن است به عنوان دانشجو، کالج خصوصی را پیدا کنید که از کالج دولتی شهریه کمتری داشته باشد.

اندازه کلاس: معمولا تعداد دانشجویان کالج های خصوصی در هرکلاس به غیر ازموارد استثنایی، خیلی از کالج های دولتی کمتر است.

مدت زمان تحصیل: بسیاری از کالج های خصوصی درتلاشند تا برنامه هایی مشابه کالج های دولتی کانادا در بازه زمانی کوتاه تر و بدون فدا کردن کیفیت تحصیلی عرضه نمایند. این رویه موجب صرفه جویی در زمان شما می گردد و همچنین به گونه ای جبران پرداخت شهریه بیشتر نیز به حساب می آید.

نکته: مقطع تحصیلی کوتاه تر به مثابه پرداخت هزینه کمتر برای غذا، مکان اقامت و حمل و نقل بوده و درعین حال امکان دستیابی سریعتر به هدف تحصیلی را برای شما به ارمغان می آورد.

پذیرش: به خاطر داشته باشید که دانش آموزان تنها منبع درآمد کالج های خصوصی هستند، به همین خاطر آنها همیشه تشنه جذب دانشجویان جدید هستند و به طورمستمر رویکردی منعطف نسبت به پذیرش شان دارند.

تعیین شده توسط مقامات مهاجرت: همه کالج های دولتی شامل این موضوع می شوند. شما به عنوان یک دانشجویی خارجی میبایست برای کسب اجازه تحصیل یا همان Study Permit، تنها درموسسات تعیین شده برای یادگیری (DLI) ثبت نام کنید. دراین بین ممکن است برخی ازکالج های خصوصی توسط مقامات اداره مهاجرت تایید نشده باشند.

بدین جهت برای اطمینان از قرارگیری کالج موردنظر خود در برنامه DLI به وب سایت IRCC مراجعه کنید. البته لازم به ذکراست که این مسئله برای دانشجویان بومی حائز اهمیت نخواهد بود.

کار کردن به هنگام تحصیل در کانادا: چنانچه به عنوان دانشجو از مجوزتحصیل معتبر برخوردار باشید، می توانید تا حداکثر 20 ساعت در هفته به هنگام تحصیل در یکی ازکالج های کانادا، کارکنید. شما همچنین می توانید در خلال تعطیلات مرسوم بهار و زمستان، به صورت تمام وقت کار کنید.

این فرصت برای دانشجویان کالج های دولتی و خصوصی قابل دسترس است.

ارزیابی اعتبار آموزشی (ECA): ممکن است به عنوان یک دانشجوی خارجی تصمیم به مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور را داشته باشید. برخی از روش های مهاجرت احتیاجمند سنجش و اعتبارسنجی مدارک تحصیلی شما به وسیله یک سازمان تایید شده به نام (ECA) است.

البته چنانچه شما تحصیلات خود را در کانادا تکمیل نموده باشید احتیاجی به گذراندن پروسه ECA وجود ندارد. این گزینه برای همه کالج های کانادا (دولتی و خصوصی) صدق می نماید.

نکته: با عقد قرارداد با گروه شرکت های خبرنگاران برای اخذ ویزای تحصیلی و ثبت نام در یکی از کالج کانادایی معتبر، به دلیل ارتباطات قوی و پیگیری امور پرونده تحصیلی شما از جانب هولدینگ خبرنگاران، احتیاجی به گذراندن این مرحله پیدا نخواهید کرد.

مجوز کار برای فوق لیسانس: اگر جزو دانشجویان خارجی باشید و از یک کالج دولتی فارغ التحصیل شده باشید، برای ماندن در کانادا و داشتن حق کار پس ازفارغ التحصیلی به یک مجوز مخصوص کاری (PGWP) احتیاجمندید. این گزینه به ندرت برای کالج های خصوصی قابل دسترس است، شما می توانید با مراجعه به این وب سایت از واجد شرایط بودن کالج خود برای PGWP مطمئن شوید.

نکته: موارد ذکر شده در بالا مختص دانشجویانی است که به طور پیوسته به تحصیل در یکی از کالج های کانادایی مشغول هستند. ولی عموما متقاضیان ایرانی که درکانادا حضور ندارند، تنها می توانند تحت عنوان فرصت مطالعاتی و در صورت داشتن دعوتنامه کاری/تحصیلی از سوی کالج و یا استاد دانشگاه کانادا، نسبت به دریافت مجوز کار برای یک بازه زمانی 6 ماهه تا 2 ساله اقدام نمایند. در صورت احراز شرایط لازم، ویزای فرد از نوع Student (مجوز تحصیل) و یا work permit (مجوز کار) در بازه زمانی تعیین ازسوی سفارت کانادا صادر خواهد شد.

5 تا از بهترین کالج های کانادا

همان طور که می دانید شهر های کانادا دارای کالج ها و دانشگاه های ممتاز و متعددی است که نمی توان به شرح و تفسیر تک تک آنها پرداخت، بنابراین ما قصد داریم در ادامه مطلب به شرح مختصر پنج کالج برتر شهرهای مختلف کانادا بپردازیم:

تورنتو: University of Toronto برترین کالج شهرتورنتو نام گرفته و به عنوان یکی ازبهترین کالج های کانادا در زمینه دکترای پزشکی محسوب می گردد.

اوتاوا: براساس رنکینگ جهانی QS دانشگاه ها درسال 2018، دانشگاه اوتاوا با رتبه 289 دربین 1000 دانشگاه برتر جهان، یکی از برترین و دوست داشتنی ترین مقاصد دانشگاهی برای دانشجویان خارجی محسوب می گردد.

ونکوور: دانشگاه بریتیش کلمبیا به عنوان قطب تدریس، یادگیری و تحقیقات و یکی از 20 دانشگاه برتر دولتی جهان لقب گرفته و دارای بیشترین تنوع ملیتی دانشجو در شمال آمریکا است.

مونترآل: دانشگاه McGill یکی ازشناخته شده ترین موسسات سطح بالای آموزشی کانادا و یکی از دانشگاه های پیشرو در رشته های مختلف تحصیلی در جهان است. این دانشگاه با برخورداری از دانشجویانی از 150 کشور جهان، با فاصله کمی از دانشگاه تورنتو، در رده دوم برترین کالج های کشور کانادا قرار گرفته است.

کبک: هجدهمین دانشگاه برتر کانادا یعنی دانشگاه لاوال (UL) با قدمتی 166 ساله و ظرفیت قریب بر 45.000 دانشجو برای مدارک دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و دکترا، رشته های متعدد و متنوعی را پوشش می دهد.

رشته های تحصیلی در کالج های کانادا

به دلیل وجود تعداد بی شمار کالج ها و دانشگاه های برتر در کانادا، ما دانشگاه تورنتو را که برترین کالج کانادایی به شمار می رود مبنای این مطلب قرار دادیم. دانشگاه تورنتو هر ساله در سطح کارشناسی قریب به 268 رشته تحصیلی را در دپارتمان های علوم پایه و مهندسی، معماری، طراحی و چشم انداز، علم و هنر، مکانیزم بدن و تربیت بدنی، موسیقی، UTM و UTSC ارائه می دهد.

به طور خلاصه رشته های تحصیلی کالج های کانادا شامل موارد زیر و بسیاری از موارد دیگر می شوند:

    کسب و کار
    کامپیوتر و فناوری های مکانیکی
    حوزه سلامت
    خدمات اجتماعی
    کشاورزی
    تجارت و حرفه های کاری (نجاری، برق کاری و لوله کشی)

درمجموع می توان گفت که دانشگاه تورنتو و دیگر کالج های کانادایی هم رده با مجموع بیش از 90.000 ثبت نام دانشجو از بیش از 163 کشور مختلف در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا در هرسال، رشته های تحصیلی بی شمار و متنوعی را ارائه می دهند که بدون شک رشته تحصیلی مورد نظر شما را نیز در بر می گیرد.

هزینه تحصیل در کالج های کانادا

چنانچه شما هم همچون دیگر دانشجویان پیروز بین المللی تمایل به تحصیل در یکی از دانشگاه ها و یا کالج های کانادایی را دارید، خبر خوب برای شما اینست که هزینه تحصیل در کالج های کانادا نسبت به دیگر کشورها نظیر آمریکا، انگلیس و استرالیا مناسب تر است.

البته گفتنی است که شورای آموزش و پرورش کانادا (CMEC) ابزار آنلاینی برای متقاضیان ارائه نموده که با استفاده از آن می توان به سرعت هزینه تحصیل در دانشگاه های مختلف کانادا را محاسبه کرد.

عموما هزینه تحصیل در دانشگاه ها و کالج های کانادایی بر مبنای چندین فاکتور و شاخصه متغیر است: در حال تحصیل در چه رشته ای باشید، اینکه دانشجوی بومی و یا بین المللی باشید و همچنین در چه مقطع تحصیلی (لیسانس و فوق لیسانس) تمایل به تحصیل داشته باشید.

براساس آمار اخیر Statistics Canada شهریه دانشگاه ها و کالج های کانادایی در سال تحصیلی 2018/2019 در مقطع کارشناسی به طور میانگین 6.3 درصد افزایش قیمت داشته است.

همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم، هزینه تحصیل در کانادا مقوله ای است که بر مبنای فاکتورهای مختلف کاملا متغیر است، اما می توان گفت که به طور میانگین مبلغی معادل 27.159 دلار کانادایی (معادل 20.600 دلار آمریکا) برای دانشجویان خارجی مقطع کارشناسی در هر سال است.

شهریه رشته های انسانی و هنر ارزان تر بوده و در عین حال رشته های مهندسی و پزشکی جزو گرانقیمت ترین رشته ها با شهریه تقریبی سالانه 30.742 دلار کانادایی (معادل 23.300 دلار آمریکا) هستند.

جالب توجه است که شهریه مقطع کارشناسی ارشد به طور میانگین از کارشناسی کمتر بوده و درحدود 16.497 دلار کانادایی (معادل 12.500 دلار آمریکا) است و تنها یک درصد نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش قیمت داشته است.

به دلیل وجود جزییات و اطلاعات فراوان در زمینه پرونده های تحصیلی و شرایط مختلف دانشجویان، پیشنهاد می گردد جهت اطمینان از احراز شرایط لازم برای ادامه تحصیل در یکی ازدانشگاه ها و کالج های معتبر کانادا، از مشاوره رایگان کانتر ویژه تحصیلی گروه خبرنگاران بهره مند شوید.

نمره زبان مورد احتیاج

همه دانشگاه ها و کالج های کانادایی به این دلیل که عموما دروس به انگلیسی تدریس می شوند، خواستار این هستند که دانشجویان خارجی از درک خوبی از زبان انگلیسی برخوردار باشند. بدین خاطر داشتن مدرک TOEFL و یا IELTS با میانگین نمره 6 - 6.5 جزو موارد الزامی برای دانشجویان بین المللی محسوب می گردد.

البته همان طور که پیش تر به این موضوع اشاره کردیم، متقاضیان واجد شرایط می توانند با پرداخت هزینه و گذراندن دوره های کوتاه مدت یکساله ESL و یا EAP pathway در کالج های کانادا، بدون داشتن مدرک آیلتس و یا تافل به تحصیل خود در برخی از دانشگاه ها وکالج های کانادا ادامه دهند.

نکته: نبود مدرک آیلتس و تافل در پرونده ویزای تحصیلی متقاضیان ایرانی بالای 18 سال، حتی با وجود پذیرش پرونده از سوی کالج کانادایی مورد نظر، درصد ریسک ویزا نشدن پرونده را از سوی سفارت کانادا بالا می برد.

از منظر آفیسر پرونده ویزای تحصیلی کانادا، گذراندن دوره های زبان و کسب مدرک مورد احتیاج در کشور مبدا از لحاظ مالی، منطقی تر و موجه تر بوده و دریافت پذیرش تحصیلی برای گذراندن دوره های زبان در کشور کانادا، اغلب محل شک و شبهه تلقی شده و مورد پذیرش سفارت کانادا قرار نمی گیرد.

شرایط کار پس از تحصیل

به طورمعمول دانشجویان پس ازگذراندن دوره های 2-3 ساله کارشناسی کالج های کانادایی می توانند برای ویزای کار (open work) حداکثر سه ساله و جواز کار (PGWP) درخواست دهند و پس از گذراندن یک سال و کسب تجربه در رشته کاری مورد نظر، واجد شرایط برای اقامت دائم کانادا (PR) خواهند بود. البته برای دریافت جواز کار میبایست دارای شرایط ذیل باشید:

    به هنگام تقاضای مجوزکار حداقل 18 ساله باشید
    حداقل برای 8 ماه به طور پیوسته وتمام وقت مشغول به تحصیل در یکی از دانشگاه ها و کالج های کانادا باشید
    دارای مدرک و یا تاییدیه ای ازدانشگاه و یا کالج خود مبنی بر گذراندن کامل کورس تحصیلی خود باشید
    از یک دوره متوسطه کالج، مدرسه فنی/تجاری، دانشگاه دولتی و یا CEGEP در کبک فارغ التحصیل شده باشید
    از یک دوره متوسطه خصوصی با شرایط و قوانین یکسان با موسسات آموزشی دولتی در کبک فارغ التحصیل شده باشید
    از یک مدرسه خصوصی متوسطه در کبک که واجد شرایط برای برگزاری دوره هایی با مدت زمان 900 ساعت یا بیشتر است و به اخذ دیپلم حرفه ای diplôme détudes professionnelles(DEP) و یا گواهینامه de spécialisation professionnelle(ASP) منتهی می گردد فارغ التحصیل شده باشید
    از یک کالج خصوصی کانادایی که تحت قوانین استانی مجاز به ارائه مدارک لیسانس، فوق لیسانس یا دکترا است، فارغ التحصیل شده باشد
    در بازه زمانی 90 روزه ای که دوره تحصیلی شما تکمیل شده است، برای مجوز کار درخواست دهید
    به هنگام تقاضای مجوز کار از جواز تحصیلی معتبر برخوردار باشید

شرایط اخذ ویزای همراه

در بخش ویزای تحصیلی کانادا و مطلب تخصصی ویزای همراه دانشجویی کانادا به طور مفصل به جزییات اخذ ویزای همراه کانادا پرداخته شده است، اما یادآوری و مطلع سازی خانواده های همیشه نگرانی که می خواهند ازطریق این نوع از ویزا عزیزان خود را در خلال تحصیل درکشور کانادا همراهی نمایند، خالی از لطف نیست.

این نوع از ویزا تنها منحصر به خانواده فرد متقاضی تحصیل در کالج های کانادا نمی گردد، بلکه در مقاطع بالای تحصیلی، مناسب دانشجویانی خواهد بود که تمایل دارند از همراهی همسر و فرزندان خود در خلال تحصیل در کانادا بهره مند شوند. به عنوان یک دانشجوی بین المللی شما می توانید به منظور ملاقات همسر، فرزندان، شریک قانونی یا والدین خود آنها را به کشور کانادا دعوت کنید.

همچنین این امکان برای همسران دانشجویان خارجی فراهم شده تا در صورت واجد شرایط بودن و تمایل به اقامت طولانی مدت در کانادا، تقاضای مجوز کار یا همان (Work Permit) نمایند. البته این گزینه تنها زمانی قابل دسترس است که شما یک دانشجوی تمام وقت در یکی از موسسات آموزشی زیر بوده و از مجوز تحصیل معتبر برخوردار باشید:

    یک موسسه آموزشی دولتی مانند کالج، دانشگاه و یا CEGEP (کالج عمومی و فنی و حرفه ای)
    کالج های خصوصی
    موسسه یا مدرسه ای خصوصی که می تواند با تایید و مجوز استانی مدارک لیسانس، فوق لیسانس، دکترا صادر نمایند
    مجوزکار صادر شده برای همسر و یا شریک قانونی تا زمان اعتبار مجوز تحصیل دانشجو معتبر است.
    گزینه متداول دیگر اینست که پیش از ترک وطن، اعضای خانواده هم ازطریق سفارت و یا vfs کانادا برای ویزای Visitor (و همچنین مجوز کار در صورت نسبت همسری) اقدام نمایند.

این روند می تواند همزمان با پروسه درخواست مجوز تحصیلی شما به انجام برسد.

چنانچه شما از قبل در حال تحصیل درکانادا باشید و خواستار دعوت خانواده خود برای ملحق شدن به خودتان باشید، می توانید با فرستادن مدارک ذیل از درخواست ویزای Visitor (توریستی) آنها پشتیبانی کنید:

    دعوت نامه: شما میبایست به عنوان دانشجو دعوت نامه ای همراه با اطلاعات زیر برای عضو خانواده خود تنظیم کنید.
    نام کامل فرد مورد نظر، آدرس و شماره تلفن
    تاریخ تولد فرد
    نام کامل ،آدرس و شماره تلفن شما (خانه و دفتر) درکانادا
    تقاضای دعوت شان به کانادا و درج اطلاعات و جزییات مدت زمان اقامت شان
    مدارک موقعیت فعلی تحصیلی شما در کانادا
    یک کپی از مجوز تحصیلی
    یک کپی از مجوز کار (در صورت برخورداری)
    نامه تاییدیه ثبت نام از دفتر ثبت
    اطلاعات پشتیبانی مالی (تنها در صورتی که همسر و یا کودک خود را برای آمدن و ماندن در کنارتان در بازه تحصیلی خود دعوت می کنید مورد احتیاج است)
    کپی پرینت و اظهارات بانکی چهار ماهه اخیر شما
    نامه شرح مدت زمان و شرایط بورسیه، در صورت داشتن این ویژگی
    ارائه نامه ای برای تعیین شدن حقوق شما، در صورت داشتن کاردر کانادا
    ارائه نامه اسپانسرینگ (در صورت داشتن این شرایط) که شامل اطلاعات وشرایط مالی شان می گردد
    مدارکی دال بر داشتن منابع مالی دیگر

نکته: چنانچه قصد دعوت عضوی ازخانواده خود به غیر از همسر را دارید (برای مثال، یکی از والدین یا اقوام)، آنها میبایست برای مدت زمانی که قصد بازدید شما در خاک کانادا را دارند، به وسیله مدارک مالی مکفی(ریز حساب بانکی، فیش حقوقی و غیره)، تمکن مالی خود را اثبات نمایند.

آنها همچنین میبایست توانایی اثبات وابستگی خود در کشور مبدا (از لحاظ کاری، خانوادگی و غیره) را به آفیسر پرونده داشته باشند.

با در نظردریافت جزییات فراوان در امر اخذ ویزای تحصیلی و انجام هماهنگی برای دریافت پذیرش کالج و دانشگاه، نبود دسترسی به سفارت یا VFS کانادا در ایران، ضرورت تکمیل بودن مدارک برای ارائه به سفارت، همراهی و مشاوره کارشناسان مجرب خبرنگاران در تمامی مراحل اخذ ویزا و استفاده ازخدماتی نظیر پیکاپ ویزا، می تواند تاثیر بسزایی در روند اخذ ویزای تحصیلی شما داشته باشد.

از این رو می توانید با عقد قرارداد با گروه خبرنگاران و پرداخت مبلغ 4 میلیون تومان، با اطمینان خاطر بیشتری در جهت تحصیل در یکی از کالج های کانادا گام بردارید.

ارزیابی تحصیلی با پر کردن فرم ارزیابی تحصیلی از خدمات ویژه خبرنگاران بهره مند شوید ثبت نام کنید

سوالات متداول تحصیل در کالج های کانادا

چرا تحصیل در کالج های کانادا توصیه می گردد؟

کانادا جز کشور های برتر در زمینه تحصیلی و کاری بوده و همیشه به دنبال جذب نیروهای متخصص است. با تحصیل و یا ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه ها و کالج های کانادا می توانید با اطمینان آینده شغلی خود را تضمین نموده و سبک زندگی مدرن و برتر را تجربه کنید.

روند عقد قرارداد پذیرش و دریافت ویزای تحصیلی با گروه خبرنگاران به چه صورت است و چقدر هزینه دارد؟

با عقد قرارداد با گروه خبرنگاران، پس از ارزیابی وضعیت تحصیلی متقاضی درصورت احراز شرایط تحصیلی و مالی فرد، مدارک مورد احتیاججمع آوری و تکمیل شده و به کالج مربوطه ارسال می گردد، درصورت دریافت پذیرش اولیه از سمت کالج مربوطه بر طبق قوانین کالج، شهریه ترم یا یکساله توسط متقاضی پرداخت می گردد و در آخر با دریافت نامه پذیرش نهایی (Letter of acceptance) و الصاق آن به مدارک ویزای فرد متقاضی، نسبت به دریافت ویزای تحصیلی فرد اقدام می گردد.

آیا امکان استرداد شهریه اولیه کالج در صورت کنسل شدن برنامه متقاضی وجود دارد؟

تنها در شرایط خاص و ارائه نامه رسمی ریجکتی سفارت کانادا، این مورد امکان پذیر است اما اغلب امکان استرداد مبلغ پس ازنهایی سازی پذیرش دانشجو وجود ندارد.

فاصله یا Gap تحصیلی مجاز برای درخواست ویزای تحصیلی در مقاطع مختلف چقدر است؟

به طورمعمول برای پذیرش تحصیلی درمقطع لیسانس، حداکثر 3 سال فاصله زمانی قابل توجیه بوده و برای مقطع فوق لیسانس، حداکثر5 سال می باشد. اما پیشنهاد می گردد پیش از هر اقدامی با کارشناسان مجرب کانتر تحصیلی خبرنگاران در تماس باشید.

پذیرش مشروط به چه معنی است و درچه مواقعی مورد استفاده است؟

به نوعی از پذیرش تحصیلی گفته می گردد که پیش شرط آن گذراندن دوره های لازم زبان درکشور مقصد برای دریافت مجوز تحصیل و ادامه تحصیل درکالج مورد نظر است. این نوع از پذیرش برای افرادی است که خواستار ادامه تحصیل در کانادا بدون برخورداری از مدرک آیلتس یا تافل هستند.

منبع: نیلگام
انتشار: 3 مرداد 1398 بروزرسانی: 22 آبان 1403 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 9848

به "راهنمای تحصیل در کالج های دولتی و خصوصی کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای تحصیل در کالج های دولتی و خصوصی کانادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید