رژیم غذایی سالم خطر ام.اس را کاهش می دهد
به گزارش مهسان بلاگ، رژیم غذایی سالم سرشار از سبزیجات، ماهی، حبوبات، تخم مرغ و گوشت مرغ با کاهش خطر ابتلا به بیماری ام اس مرتبط است.

به گزارش خبرنگاران، گروهی از پزشکان استرالیایی با مطالعه روی ارتباط بین رژیم غذایی و میلین زدایی سیستم عصبی مرکزی که اغلب اولین مرحله از بیماری ام اس است به این یافته ها دست پیدا کردند.
این بیماری در نتیجه نبود یا آسیب عایق چربی اطراف رشته های عصبی اتفاق می افتد که سیگنال ها را به سلول های مغزی ارسال یا به بخش های دیگر می فرستند.
در این آنالیز اطلاعات نزدیک به 700 نفر در سراسر استرالیا مورد مطالعه نهاده شد. به گفته محققان فاکتورهای خطرزای زیست محیطی برای ام اس وجود دارد که از آن جمله می توان به پایین بودن سطح ویتامین D، تب غده ای، عدم قرار دریافت در معرض نور خورشید و استعمال سیگار اشاره نمود.
ام اس بیماری غیر قابل پیش بینی است که علائم آن به تدریج تشدید می گردد. بسیاری از محققان معتقدند در این بیماری سیستم ایمنی با میلین های سالم در مغز، نخاع و عصب چشمی همچون عاملی تهدیدزا رفتار می نماید. در نتیجه این آسیب بر فیبرها و سلول های عصبی تاثیر گذاشته و سیگنال های حسی و کنترل حرکت را مختل می سازد.
آنالیز ها حاکی از آن است که بیش از 2.3 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری ام اس مبتلا هستند. افراد 20 تا 50 ساله بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند و زنان سه برابر بیش از مردان محتمل است به آن دچار شوند.
متخصصان استرالیایی به آنالیز ارتباط بین الگوی تغذیه ای و احتماال تشخیص اولیه ابتلا به ام اس پرداختند. محققان در آنالیز ترکیب های رژیم غذایی دو الگوی غذایی اصلی را شناسایی کردند.
الگوی اول رژیم غذایی حاوی ماهی، تخم مرغ، گوشت مرغ، سبزیجات و حبوبات بود و الگوی تغذیه ای دوم رژیم غذایی غربی بود که سرشار از لبنیات چرب، گوشت قرمز، میزان پایینی از خشکبار، میوه های تازه، غلات و لبنیات کم چربی است.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان در آنالیز های بیشتر دریافتند مصرف بیشتر خوراکی های سالم با کاهش خطر تشخیص اولیه میلین زدایی سیستم عصبی مرکزی همراه است.
منبع: خبرگزاری ایسنامجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری
باتسک: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین