شست و شوی برج های خنک کننده با هدف افزایش راندمان واحدها
به گزارش مهسان بلاگ، عملیات شست و شوی برج های خنک کننده اصلی و کمکی نیروگاه شهید رجایی، به منظور فراوری برق پایدار و مطمئن به انجام می رسد.

به گزارش خبرنگاران قزوین؛ علی پارسا اصل معاون فراوری نیروگاه بخار در تشریح این خبر گفت: طبق برنامه ریزی های اجرا شده، عملیات شست و شوی برج های خنک کننده اصلی و کمکی نیروگاه بخار، به منظور افزایش راندمان و ارتقای کارایی این تجهیزات و کسب آمادگی فراوری در پیک تابستان 1400 آغاز شده و هم اکنون در حال اجرا است.
پارسا اصل با اشاره به جزییات این خبر اضافه کرد: این طرح با پیش بینی انجام کار در دلتاهای برج های خنک کننده آغاز شد که فاز اول آن با شست و شوی دلتاهای برج خنک کننده اصلی شماره 2 آغاز شده که در ادامه و در فاز دوم این پروژه، دلتاهای مربوط به برج های خنک کننده دیگر واحد ها هم شست و شو می گردد.
پارسا اصل اضافه کرد: پیش بینی می گردد با انجام عملیات شست و شوی دلتاها، آمادگی و راندمان برج های خنک کننده برای فراوری برق پایدار در فصل تابستان افزایش یابد.
منبع: جام جم آنلاینberlinro.ir: آلمان: سفر به مهد صنعت و فناوری اروپا، برلین، هامبورگ، هانوفر
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک