صادقی: حسم می گوید 3 بر صفر می بریم، حق زنان است به استادیوم بیایند

به گزارش مهسان بلاگ، سمیرا شیرمردی، ذوب آهن در بازی رفت مقابل الاتحاد عربستان از مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان آسیا بازنده شد تا همه چیز به بازی برگشت گره بخورد. ذوبی ها در این بازی شانس خوبی برای تساوی و حتی پیروزی داشتند اما 2 گل عجیب که روی اشتباهات فردی رقم خورد، باعث شد آنها بازنده میدان لقب بگیرند. محمدباقر صادقی دروازه بان باتجربه ذوب آهن که روی گل دوم نتوانست واکنشی انجام دهد، در خصوص این بازی، شکست مقابل الاتحاد، شرایط تیمش برای بازی برگشت، بحث ورود زنان به استادیوم ها و... صحبت های جالبی دارد.

صادقی: حسم می گوید 3 بر صفر می بریم، حق زنان است به استادیوم بیایند

-

وضعیت ذوب آهن بعد از بازی رفت مقابل الاتحاد عربستان چطور است؟

خدا را شکر الآن شرایط خوبی داریم. ما در بازی رفت یکسری نقاط ضعف داشتیم که مهم ترین آن بحث روحی و روانی و استرس بود. به خاطر همین ما نتوانستیم بازی را خوب آغاز کنیم، ادامه دهیم و به انتها ببریم ولی خب به هر حال این بازی خوبی هایی هم داشت که باعث شد متوجه شویم فاصله مان با الاتحاد زیاد نیست. ما تا قبل از این بازی فکر می کردیم فاصله زیادی با الاتحاد داریم اما حالا نظرمان عوض شده. الاتحاد تیم خوب و حرفه ای است اما ما هم تیمی نیستیم که مقابل آنها کم بیاوریم.

خیلی از بازیکنان ذوب آهن قبل از بازی رفت مقایسه عجیبی بین تیم تان و الاتحاد انجام دادند که درست نبود چون همواره بودجه و هزینه حرف اول را نمی زند.

دقیقاً. مقایسه خوب نبود اما همین بحث ها باعث شد حریف را بزرگ تصور کنیم و فشار زیادی به تیم ما بیاید. تیم های عربی همواره به لحاظ اقتصادی بهتر از ما بودند اما ما حرف های زیادی برای گفتن داشتیم. هدف ما فینال آسیا است و باید بازی برگشت با الاتحاد را ببریم.

شاید اگر به این مقایسه ها نمی پرداختید، شرایط بهتری پیدا می کردید.

صددرصد. متأسفانه رسانه ها خیلی به این مسأله پرداختند و از بیرون تیم هم در خصوص آن خیلی صحبت می شد.

اما رسانه های عربی در آمارهایی که منتشر کردند، نوشتند که ذوب آهن مقابل تیم های عربستانی نتایج بهتری گرفته و بردهای بیشتری داشته.

هر تیمی هر سال شرایطش فرق می نماید. اینکه بودجه الاتحاد 700 میلیارد است و بودجه باشگاه ما 25 میلیارد یا قرارداد یک بازیکن الاتحاد به اندازه کل بودجه باشگاه ما است به ما فشار آورد و حس کردیم خیلی فاصله داریم در صورتی که اینطور نبود. به هر حال ما روی اشتباهات فردی 2 گل خوردیم و باختیم.

البته گل قاسم حدادی فر خیلی خوب بود و می تواند به تیم تان برای صعود یاری کند.

صددرصد. ان شاءالله گل حدادی فر ما را به دور بعد برساند.

-

روی 2 گلی هم که خوردید یکسری اشتباهات بود که خیلی عجیب به نظر می رسید. مثلاً روی گل اول مدافع ذوب آهن اشتباه کرد و توپ به حریف رسید و گل شد. روی گل دوم هم در حالی که انتظار می رفت شما واکنش خوبی داشته باشید اما حرکتی نداشتید که انگار حواس تان نبود یا اینکه تمرکز نداشتید.

گل دوم کرنر بود و از آنجا که یارگیری شده بود فکر می کردم بچه ها توپ را می زنند و دور می نمایند. ضمن اینکه چون جلوی من شلوغ بود توپ را ندیدم. به هر حال شاید می توانستم عکس العمل بهتری داشته باشم و واکنش بهتری نشان دهم که نشد. ان شاءالله در بازی برگشت جبران می کنم.

بازی برگشت را چگونه پیش بینی می کنی؟

من فکر می کنم 3 بر صفر می بریم.

یعنی دروازه ات را بسته نگه می داری؟

ان شاءالله که همینطور گردد.

کدام بازیکنان گل می زنند؟

نمی دانم اما حسم می گوید 3 بر صفر می بریم.

اینکه میزبانی تان در قطر است، کار را سخت نکرده؟

چرا، ما کمی اشتباه کردیم که کشورهای عربی را برای میزبانی انتخاب کردیم چون آب و هوای آنجا مناسب با حریفان مان است. ما اگر می توانستیم ترکمنستان یا ازبکستان را انتخاب کنیم خیلی بهتر بود.

اما ظاهراً این 2 کشور هم پیشنهاد شد اما یکی از آنها میزبانی را نپذیرفت و دیگری هم از سوی ای اف سی رد شد.

می شد این مسائل را حل کرد. اگر این کشورها را انتخاب می کردیم شرایط نزدیک تری به کشورمان به لحاظ آب و هوایی داشت و این مسأله به ما یاری می کرد.

پس گرمای امارات خیلی اذیت تان کرد؟

خیلی. ما در بازی رفت هم به خاطر گرما و هم شرجی خیلی خیلی اذیت شدیم.

تعویق لیگ واقعاً به تیم تان برای لیگ قهرمانان آسیا ضربه زد؟ چون چند تا از بازیکنان تان می گفتند تعویق لیگ به نفع تان بوده و باعث شد استراحت بیشتری داشته باشید.

من فکر می کنم به ما خیلی ضربه زد. البته اگر سال جاری اردوی خارجی می رفتیم شاید این مسأله تأثیری روی تیم ما نداشت چون می توانستیم با تیم های خارجی بازی تدارکاتی انجام دهیم اما شرایط اقتصادی اجازه نداد اردوی خارجی برویم وگرنه در برنامه کادرفنی بود. به هر حال چند بازی تدارکاتی خارجی می توانست یاری کند که اتفاق نیفتاد و بعد از آن هم بازی رسمی در لیگ نداشتیم.

-

به هر حال این روزها بحث ورود زنان به استادیوم مطرح است که خیلی ها امیدوارند این اتفاق بیفتد.

حضور زنان در استادیوم حق طبیعی آنهاست و زنان ایرانی هم باید مثل بقیه کشورها برای ورود به استادیوم آزاد باشند. من فکر می کنم ما تنها کشوری هستیم که زنان نمی توانند به استادیوم بروند که عجیب است. به هر حال حق طبیعی زنان است و باید امکانات برای این مسأله فراهم گردد.

خیلی از بازیکنان و مربیان معتقدند ورود زنان به استادیوم می تواند به آنها انگیزه بدهد.

به هر حال وقتی محدودیت نباشد و زنان هم بتوانند به استادیوم بیایند، همه چیز حرفه ای تر می گردد چون جو استادیوم هم بهتر خواهد شد.

اگر خانواده شما به استادیوم بیایند واقعاً به شما انگیزه می دهند؟

صددرصد و مخصوصاً اینکه اولین نفرات باشند که به استادیوم می آیند.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: ایران ورزشی
انتشار: 27 شهریور 1400 بروزرسانی: 27 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 14350

به "صادقی: حسم می گوید 3 بر صفر می بریم، حق زنان است به استادیوم بیایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صادقی: حسم می گوید 3 بر صفر می بریم، حق زنان است به استادیوم بیایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید