طرز تهیه آبگوشت یخنی

به گزارش مهسان بلاگ، آبگوشت یخنی یکی از غذاهای محلی شهرهای ایران است که در هر شهری به یک روشی پخته می گردد

طرز تهیه آبگوشت یخنی

به گزارش خبرنگاران به نقل از مامان پز قم

مواد لازم:

پیاز 2 عدد

گوشت 500 گرم

لپه100 گرم

رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری

لیمو عمانی 5 عدد

سیب زمینی3 عدد

روغن به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

آب به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت یخنی :

برای تهیه آبگوشت یخنی همدانی، چند ساعت زودتر لپه ها را در آب خیس کنید. سپس پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. لپه ها را آبکش کنید و همراه پیازها تفت بدهید، گوشت را هم اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید و بعد آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد، سیب زمینی را هم پس از این که گوشت تان نیم پز شد اضافه کنید.

بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می توان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید صبر کنید تا آبگوشت تان جا بیفتد. این غذا را همچنین می توان با مرغ هم بپزید.

وبمستر وبلاگ: وبمستر وبلاگ | مجموعه از ترفندها، ابزارها و پکیج های آموزشی برای وبمسترها

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 69838

به "طرز تهیه آبگوشت یخنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت یخنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید