طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر
به گزارش مهسان بلاگ، آش یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از دیرباز طرفداران خاص خود را دارد. آش رشته، آش کشک تبریز، آش دوغ اردبیل و … از آش های معروف در ایران هستند. در واقع آش رشته یکی از میان وعده های خوشمزه و لذیذ است که معمولا در دورهمی و مراسم ها سرو می شود. این آش خوشمزه و لذیذ را به روش های مختلفی می توان طبخ کرد. در این مطلب با طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر
مواد لازم | |
سبزی آش (گشنیز، جعفری، تره و شوید) | نیم کیلو |
حبوبات (عدس، لوبیا و نخود) | از هر کدام 50 گرم |
رشته | 250 گرم |
پیاز داغ | نصف پیمانه |
سیر و نعنا داغ | به مقدار دلخواه |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه
- قبل از شروع به کار، حبوبات خود را به مدت یک روز در آب بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید.
- سپس نخود، لوبیا و عدس را جداگانه نیم پز کنید. (می توانید نخود و لوبیا را با هم و عدس را جداگانه بپزید.)
- سبری آش را به همراه آب کافی درون قابلمه ریخته و اجازه دهید قل بخورد.
- در این مرحله نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
- بعد از پختن سبزی آش، حبوبات نیم پز شده را به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
- در نیم ساعت آخر رشته ها را به آش خود اضافه کرده و اجازه دهید جا بیفتد؛ وقتی رشته ها پخت، آش شما آماده است.
- می توانید در زمان سرو، مقداری پیاز داغ و سیر داغ به آش اضافه کنید و از عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
- در سرانجام آش رشته خوشمزه خود را با سیر داغ، کشک، پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کرده و میل نماید.
نکات مهم و اساسی در پخت آش رشته
- دقت داشته باشد که میزان حبوبات و رشته باید نصف مقدار سبزی باشد.
- بسته به نوع رشته مصرفی، حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت برای پخته شدن زمان رشته ها وقت نیاز است.
- آب حبوباتی که از 24 ساعت قبل خیسانده بودید را حداقل 2 تا 3 بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
- قبل از اضافه کردن رشته ها اگر آش شما آب کمی داشت، مقداری آب به آش اضافه کنید.
- زمان پخت عدس کمتر از زمان پخت لوبیا و نخود است؛ بنابراین هرگز این حبوبات را همزمان در یک قابلمه نپزید.
سخن آخر
در این مطلب به صورت کامل با طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر آشنا شدید. این آش دارای موادی پرخاصیتی است که استفاده از آن ها توصیه می شود. برای مثال سبزی موجود در آش رشته منبعی کامل از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین های مفید برای بدن است. همچنین کشک به دلیل داشتن کلسیم زیاد برای سلامتی استخوان ها گزینه مناسبی است. بنابراین این آش خوش طعم و لذیذ را در منزل طبخ کرده و از طعم و خواص آن لذت ببرید. لطفا نظرات ارزشمندتان را نیز با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
منبع: مجله انگیزه