طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر

به گزارش مهسان بلاگ، آش یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از دیرباز طرفداران خاص خود را دارد. آش رشته، آش کشک تبریز، آش دوغ اردبیل و … از آش های معروف در ایران هستند. در واقع آش رشته یکی از میان وعده های خوشمزه و لذیذ است که معمولا در دورهمی و مراسم ها سرو می شود. این آش خوشمزه و لذیذ را به روش های مختلفی می توان طبخ کرد. در این مطلب با طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر

طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر

مواد لازم
سبزی آش (گشنیز، جعفری، تره و شوید) نیم کیلو
حبوبات (عدس، لوبیا و نخود) از هر کدام 50 گرم
رشته250 گرم
پیاز داغنصف پیمانه
سیر و نعنا داغبه مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه

  • قبل از شروع به کار، حبوبات خود را به مدت یک روز در آب بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید.
  • سپس نخود، لوبیا و عدس را جداگانه نیم پز کنید. (می توانید نخود و لوبیا را با هم و عدس را جداگانه بپزید.)
  • سبری آش را به همراه آب کافی درون قابلمه ریخته و اجازه دهید قل بخورد.
  • در این مرحله نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
  • بعد از پختن سبزی آش، حبوبات نیم پز شده را به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
  • در نیم ساعت آخر رشته ها را به آش خود اضافه کرده و اجازه دهید جا بیفتد؛ وقتی رشته ها پخت، آش شما آماده است.
  • می توانید در زمان سرو، مقداری پیاز داغ و سیر داغ به آش اضافه کنید و از عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
  • در سرانجام آش رشته خوشمزه خود را با سیر داغ، کشک، پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کرده و میل نماید.

نکات مهم و اساسی در پخت آش رشته

  • دقت داشته باشد که میزان حبوبات و رشته باید نصف مقدار سبزی باشد.
  • بسته به نوع رشته مصرفی، حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت برای پخته شدن زمان رشته ها وقت نیاز است.
  • آب حبوباتی که از 24 ساعت قبل خیسانده بودید را حداقل 2 تا 3 بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
  • قبل از اضافه کردن رشته ها اگر آش شما آب کمی داشت، مقداری آب به آش اضافه کنید.
  • زمان پخت عدس کمتر از زمان پخت لوبیا و نخود است؛ بنابراین هرگز این حبوبات را همزمان در یک قابلمه نپزید.

سخن آخر

در این مطلب به صورت کامل با طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر آشنا شدید. این آش دارای موادی پرخاصیتی است که استفاده از آن ها توصیه می شود. برای مثال سبزی موجود در آش رشته منبعی کامل از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین های مفید برای بدن است. همچنین کشک به دلیل داشتن کلسیم زیاد برای سلامتی استخوان ها گزینه مناسبی است. بنابراین این آش خوش طعم و لذیذ را در منزل طبخ کرده و از طعم و خواص آن لذت ببرید. لطفا نظرات ارزشمندتان را نیز با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 60979

به "طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش رشته برای 2 نفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید