طرز تهیه تارت گلابی و بادام؛ دسر فرانسوی خوشمزه با عکس

به گزارش مهسان بلاگ، تا گلابی های خوش عطر و خوشمزه به خاتمه نرسیدن حیفه که یه آموزش خوشمزه با این میوه نداشته باشیم! بله امروز آموزش یه تارت فوق العاده لذیذ، خوشمزه و مقوی رو تدارک دیدیم! یه تارت خیلی شیک و خوشمزه معروف فرانسوی همچون تارت شکلاتی که توصیه می کنیم حتما تهیه کنید چون طعم فوق العاده ای داره و قطعا از خوردنش در کنار خانواده لذت خواهید برد. این تارت از یک لایه زیری که کراست نامیده میشه تهیه شده که در واقع همان خمیر تارت هست و یک لایه میانی که با آرد بادام تهیه میشه و نوعی کرم هست به نام فرانژیپن frangipane. این کرم یه کرم معروف و خیلی خوشمزست که در تارت های مختلفی کاربرد داره و بسیار استفاده میشه! بدون معطلی بریم سراغ طرز تهیه این تارت در خبرنگاران بلاگ:

طرز تهیه تارت گلابی و بادام؛ دسر فرانسوی خوشمزه با عکس
مواد لازم جهت تهیه خمیر تارت:
آرد200 گرم
کره 100 گرم
شکر 80 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ1 عدد

1- برای آغاز کار اول باید خمیر تارت رو تهیه کنید. به این صورت که ابتدا آرد رو داخل کاسه بزرگی بریزید. 80 گرم شکر رو اضافه کنید.

2- و بعد نمک رو به آرد و شکر اضافه کنید. آن ها رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید. حالا باید کره رو اضافه کنید اما قبل از آن باید کره کاملا سرد رو به قطعات مکعبی خرد کنید. با یه چاقوی تیز کره ها رو به تیکه های مساوی برش بدید و تقسیم کنید.

3- بعد کره های خرد شده رو به مخلوط آرد وشکر و نمک اضافه کنید. نوبت به قیمت مجذوب کننده تهیه خمیر میرسه! حالا وقتشه با نوک انگشت های دستتون، کره و مخلوط آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید.

4- دقت کنید که اصلا این مخلوط رو چنگ نزنید! فقط و فقط با نوک انگشتتون کره و مخلوط آرد رو با هم ترکیب کنید. تا کره نرم تر بشه و در واقع به خرد آرد و شکر بره و در نهایت ترکیبی شبیه به خرده نان به دست بیاد. بعد وسط خمیر رو گود کنید و زرده تخم مرغ رو اضافه کنید.

5- با قاشق خمیر رو روی تخم مرغ بیارید و با هم مخلوط کنید. اگر خمیر هنوز چسبنده نبود دو قاشق غذاخوری آب یخ بهش اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید تا مخلوط مواد جمع بشه و حالت خمیری پیدا کنه.

6- و کاملا به شکل خمیر در بیاد. خمیر رو گرد کنید رو جمع و گرد کنید.

7- داخل سلفون یا کیسه فریزر بپیچید. خمیر رو یکساعت داخل یخچال قرار بدید.

8- بعد از این مدت از یخچال خارج کنید. روی سطح کار رو آرد پاشی کنید. خمیر رو با وردنه باز کنید.

بعد از اینکه خمیر رو کامل باز کردید، بهتره خمیر رو دور وردنه رول کنید و بپیچید. تا به راحتی بتونید داخل قالب تارت قرار بدید.

خمیر رو کامل داخل تارت پهن کنید دیواره های قالب رو با انگشت به طور کامل فیکس کنید.

9- اگر قسمتی از خمیر پاره شد یا ترک خورد، نگران نباشید با دست فشار بدید یا یک تکه خمیر بهش اضافه کنید تا صاف بشه. اضافه های دیواره قالب رو ببرید. خمیر تارت آماده ست.

10- با چنگال داخل خمیر چند سوراخ ایجاد کنید. اینکار به این خاطر است که از پف کردن خمیر حین پخت جلوگیری بشه. ترجیحا یک ساعت داخل یخچال بذارید. بعد خارج کنید. روی خمیر کاغذ روغنی بندازید.

روی کاغذ روغنی و درواقع روی خمیری که کاغذ انداختید، نخود یا لوبیا یا سنگ های تمیز بریزید. قالب تارت رو داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدید. حدود 25 دقیقه داخل فر بمونه تا خمیر پخته و کمی طلایی بشه.

خمیر رو کنار بذارید. از قالب خارج نکنید. حالا باید فیلینگ داخلی خمیر رو تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه کرم بادام برای فیلینگ تارت
پودر بادام70 گرم
شکر80 گرم
آرد 1 و نیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
گلابی4 عدد میانه

1- کره نرم شده رو داخل کاسه ای بریزید. شکر رو به کره اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

2- آرد بادام رو به کره و شکر اضافه کنید. ترجیحا با همزن برقی مخلوط کنید. بعد دو قاشق غذاخوری آرد سفید رو بهش اضافه کنید.

3- مواد رو کامل با همزن بزنید و مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ کامل رو اضافه کنید.

4- مجدد بعد از اضافه کردن تخم مرغ با همزن، مخلوط رو هم بزنید اما دقت کنید که فقط درحد چند ثانیه بعداز اضافه کردن تخم مرغ، مواد رو هم بزنید. نباید زیاد با همزن بزنید چون در زمان پخت تخم مرغ خیلی پف خواهد نمود. در آخر وانیل رو به مواد اضافه کنید.

کاملا مواد رو با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشه و حالت کرمی پیداکند.

5- حالا این کرم مجذوب کنندهِ بادامی رو داخل خمیر بریزید و قالب رو پر کنید.

6- گلابی ها رو پوست بگیرید و از وسط دو نیم کنید هسته هاش رو با اسکوپ بستنی یا قاشق خارج کنید.

گلابی های نصف شده رو برش های نازک بدید و در نهایت به هر شکلی که دوست دارید روی کرم فرانژیپن قرار بدید.

7- بهتر است در سرانجام کمی پرک بادام در قسمت های بدون گلابی و روی کرم بادامی بریزید. (من خلال بادام ریختم). حالا قالب رو داخل فر با دمای 180درجه سانتیگراد و به مدت 40 دقیقه قراربدید.

روی تارت باید کاملا طلایی شده باشه. بعد از پختن و طلایی شدن تارت، از فر خارج کنید. اجازه بدید تارت کاملا سرد بشه بعد نوش جان کنید.

اگر قالب تارتِ کف جدا دارید که کار باهاش خیلی آسان میشه و به راحتی میتونید تارت رو از قالب دربیارید. اما اگر قالب کف جدا ندارین اصلا نگران نباشید. حتی میتونید به میزان کف قالب کاغذروغنی رو برش بدید و کف قالب تارت بندازید. بعد خمیر رو کامل روی قالب پهن کنید. دیواره ها به راحتی بعد پخت جدا میشن. این تارت رو راحت میتونید از قالب خارج کنید. فقط با دقت و به آرامی تارت را از یک طرف کمی هول بدید و تارت رو روی بشقاب سرو بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت سیب و دارچین

این تارت علاوه بر اینکه خیلی زیبا و مجذوب کنندهه بسیار هم خوش عطره و عطر فوق العاده ای داره! فقط باید چشماتونو ببندید و بو بکشید و لذت ببرید و هر لحظه برای خوردنش بی تاب تر بشید!

بعید میدونم بتونید صبر کنید اما دیگه وقتشه حالا که تارت حسابی سرد شده، یه تیکه ا ش رو برای خودتون برش بدید و غرق لذت بشید!

نکات تهیه تارت بادام و گلابی:

  • در بعضی از دستورات خمیر این تارت از تخم مرغ کامل استفاده شده، میتونید شما هم به جای زرده از تخم مرغ کامل بهره ببرید.
  • نکته مهمی که در تهیه کرم بادامی وجود دارد این است که بعد از اضافه کردن تخم مرغ به کرم، نباید مخلوط کرم را زیاد هم بزنید در غیر این صورت کرم در زمان پخت پف زیادی خواهد نمود و در نتیجه روی گلابی ها رو خواهد گرفت و گلابی ها به زیر کرم فرو می فرایند. اگر دوست ندارید گلابی ها دیده بشن میتونید هم بزنید مسئله ای نداره!
  • از آرد بادام خشک بهره ببرید. میتونید در منزل آرد بادام رو تهیه کنید.
  • شکل قراردادن و چیدمان گلابی ها سلیقه ای است.
  • اگر میخواهید بعد از پخت، روی تارت براق باشه، میتونید از یه گلیز براق یا شهد و عسل بهره ببرید. میتونید از عسل گرم شده روی تارت پخته شده بهره ببرید. عسل رو کمی گرم کنید و روی گلابی ها رو با براش یا فرچه از عسل گرم شده بزنید.
  • میتونید از کمپوت گلابی هم به جای میوه گلابی بهره ببرید و نتیجه خوبی خواهد داشت.
  • اگر گلابی های سفتی دارید بهتره اول در کمی آب و شکر نیم پز کنید و بپزید تا کمی نرم بشه بعد روی کرم تارت قرار بدید. برای گلیز روی تارت هم میتونید از همان شهد بهره ببرید.
  • خمیر تارت رو میتونید از یک روز قبل هم تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید و روز بعد آماده کنید.
  • از قالب های تارتلت یا تک نفره هم برای تارت میتونید بهره ببرید.
  • من تارت رو بدون پخت اولیه خمیر تهیه کردم. طبق دستور خمیر رو در ابتدا پخت کنید و بعد کرم بادامی رو روی خمیر منتقل کنید و دوباره در فر قرار بدید.

امیدوارم این تارت بی نظیر و فوق العاده خوش عطر و طعم رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید و کنار عزیزانتون لحظات خوشی توأم با سلامتی داشته باشید. برای مشاهده انواع دسرها به مجله ما سری بزنید.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ

منبع: اُکالا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 101104

به "طرز تهیه تارت گلابی و بادام؛ دسر فرانسوی خوشمزه با عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت گلابی و بادام؛ دسر فرانسوی خوشمزه با عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید