طرز تهیه ترایفل کلاسیک
به گزارش مهسان بلاگ، در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترایفل کلاسیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترایفل کلاسیک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
1 -کیک اسفنجی یک عدد
2 -مارمالاد به میزان لازم و یا خامه فرم گرفته
3 - پودر ژله دو بسته
4 - خامه فرم گرفته 300 گرم
5 - کمپوت هلو یک بسته (یا میوه تازه و دلخواه)
6 - پودر کاستارد 60 گرم
7 - شکر 120 گرم
8 - شیر 500 میلی لیتر
9 - کره 50 گرم
کیک اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت نموده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید (من خامه زدم) و لایه دوم را روی آن قرار دهید.
کف ظرف مورد نظر به صورت یک تکه یا تکه تکه شده بچینید.
ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم).
سپس روی کیک ها بریزید، و در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره.
در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زیر آماده کنید.
شکر و پور کاستارد را در قابلمه ریخته، شیر را هم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ گردد. از روی حرارت بردارید کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک گردد.
حال کرم خنک شده را روی ژله بسته شده ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
در نهایت با خامه، کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید.
این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواهتون و یا به جای کاستارد از پودینگ بهره ببرید.
1-میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنید اما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازم تکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید.
2-اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
منبع: deser hamejoore
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانمجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری
پریها: مجله خبری، موفقیت، تفریحی، فناوری و گردشگری