طرز تهیه کاپ کیک ردولوت و کیک ردولوت (مخملی قرمز)؛ با رنگ خانگی

به گزارش مهسان بلاگ، کیک ردولوت، (red velvet) که آن را با نام کیک قرمز مخملی نیز می شناسند، این کیک اسفنجی قرمز یکی از مجذوب کننده ترین و زیباترین کیک هاست. ردولوت در لغت به معنی مخمل سرخ است و می تواند یک کیک مخصوص برای تولد یا یک کیک عاشقانه و خاص برای ولنتاین باشد. ردولوت نوعی کیک به رنگ قرمز است. معمولاً رنگ قرمز این کیک را با استفاده از رنگ خوراکی به دست می آورند. مابین لایه های کیک ردولوت می توان از خامه یا کرم پنیری (کرم چیز) یا باتر کریم (کرم کره ای) استفاده کرد. علاوه بر کیک و کاپ کیک ردولوت، کوکی ردولوت نیز وجود دارد که دسر بسیار شیک و مجذوب کنندهی است. می توانید طرز تهیه کوکی ردولوت با کرم پنیری را در این مقاله از خبرنگاران بلاگ بخوانید.

طرز تهیه کاپ کیک ردولوت و کیک ردولوت (مخملی قرمز)؛ با رنگ خانگی

مواد لازم برای کیک ردولوت:

( برای اطلاع از اندازه همه پیمانه ها، کلیک کنید)

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید قنادیدو و نیم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایعیک دوم پیمانه
باترمیلک1 پیمانه
پودر کاکائو1 قاشق چای خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
سرکه سفید1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری سر پر
رنگ قرمز خوراکیبه اندازه لازم

1- برای تهیه باتر میلک یک لیوان شیر رو روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه اما نجوشه؛ فقط گرم بشه. یک قاشق مربا خوری سرکه سفید بهش اضافه کنید و کنار بذارید. این میشه باترمیلک (این یک قاشق مربا خوری سرکه سفید جدا از سرکه ذکر شده در دستوره). باتر میلک برای حفظ رطوبت کیک استفاده میشه و نتیجه عالی در بافت و طعم کیک داره و بخاطر حالت اسیدی به هضم غذا کمک میکنه. آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنین و کنار بذارین.

2- تخم مرغ ها و وانیل رو مخلوط و به مدت دو دقیقه با همزن بزنید و بعد شکر رو اضافه کنید.

3- پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجم دو برابری پیدا کنه؛ بعد باتر میلکی که هنوز ولرم هست رو اضافه کنید و چند ثانیه در حد مخلوط شدن بزنین و بعد روغن رو اضافه کنین.

4- چند ثانیه هم بزنین و بعد پودر کاکائوی الک شده و سرکه رو اضافه کنید.

5- رنگ خوراکی رو اضافه و مخلوط کنین (من از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم از رنگ مایع هم میتونین استفاده کنین، رنگ رو تا اندازهی اضافه کنین که به رنگ دلخواهتون برسین). در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنین تا کاملا یکدست بشه و گلوله آردی داخلش نباشه.

6- اگه از قالب ساده گرد استفاده میکنین، کف قالب کاغذ روغنی بذارین و کناره های قالب رو کاملا چرب کنین. از مایه کیک داخل قالب بریزین تا دو سوم قالب پر بشه. داخل فری که از یک ربع قبل گرم شده با درجه صد و هشتاد درجه قرار بدین حدود چهل الی پنجاه دقیقه زمان میبره اما در فر های مختلف متفاوته چک کنین وقتی خلال دندون رو داخل کیک فرو بردین و کاملا تمیز بیرون اومد یعنی پخته و میتونین از فر خارج کنین.

7- اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد از قالب دربکمکن؛ کاغذ روغنی کف کیک رو جدا کنین کیک رو به کمک چاقو از وسط ببرین و قسمت پف کرده قله ای کیک رو هم جدا کنین (برای تزیین استفاده میشه).

8- خامه شیرین شده رو فرم بدین و داخل قیف بریزین و روی لایه اول کیک رو با خامه بپوشونین میتونین به صورت ساده خامه کشی کنین یا اینکه با کمک قیف روی سطح کیک پایپ کنید.

9- بعد لایه بعدی رو روی لایه اول بذارین و دوباره روش خامه بزنین. اون قسمت قله ای کیک رو که جدا کرده بودین، پودر کنین (هم با دست میتونین این کار رو انجام بدین هم به کمک آسیاب ولی آسیاب بافت ریزتری بهتون میده)

10- پودرها رو برای تزیین روی خامه بپاشین. تزیین کیک سلیقه ایه؛ میتونین خامه روی کیک رو ساده نگه دارین یا فقط کمی پودر کیک قرمز بپاشین یا کلا روی خامه رو با پودر کیک بپوشونین. در صورت دلخواه میتونین کنار کیک هم خامه بکشین و ساده نگه دارین یا با پودر کیک ردولوت بپوشونین تا زیباتر بشه.

11- این کیک رو به صورت کاپ کیک هم میتونین درست کنین؛ اگه از کپسول های کاغذی استفاده میکنین به قالب مافین به عنوان پایه احتیاج دارین ولی اگه از کپسول مقوایی استفاده کنین احتیاجی به پایه نیست. کپسول ها رو داخل قالب مافین بذارین و به کمک اسکوپ از مواد بردارین و داخل کپسول بریزین. استفاده از اسکوپ باعث میشه به صورت یک اندازه از مواد داخل کپسول ها بریزین.

12-قالب مافین رو داخل فر صد و هشتاد درجه قرار بدین. اما توجه داشته باشین که بخاطر کوچیک بودن سایز کیک ها زمان پخت کم میشه. بعد از پخت و چک کردن با خلال دندون از فر خارج کنین و اجازه بدین خنک بشه. بعد میتونین روی کاپ کیک رو با خامه تزیین کنین.

به جای خامه میتونین از کرم پنیری بین لایه های کیک استفاده کنین.

در زیر فیلم کیک ردولوت را می توانید ببینید.

https://blog.okala.com/wp-content/uploads/2020/02/red-velvet-3.mp4

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری:

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری
پنیر خامه ای بدون نمک (ماسکارپونه)300 گرم
پودر قند الک شده400 گرم
کره175 گرم

طرز تهیه کرم پنیری برای کیک ردولوت

کره رو به صورت چند تکه تقسیم کنین و با همزن به مدت دو دقیقه بزنین. بعد پودر قند رو در سه مرحله به کره اضافه کنین و با همزن بزنین تا جایی که کاملا یکدست بشن و پودر قند داخل کره حل بشه. بعد نصف پنیر رو اضافه کنین و در حد مخلوط شدن بزنین. بعد نصف دیگه پنیر رو اضافه کنین و با همزن به مدت چند دقیقه برنین تا کاملا فرم بگیره و سفت بشه. بعد به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارین تا خنک بشه؛ از این کرم پنیری میتونین بین لایه های کیک استفاده کنین.

امیدوارم از آموزش این کیک مجذوب کننده راضی باشین و توی مناسبت های خاص تون ازش استفاده کنین. حتما نکات زیر را در نظر بگیرید.

نکات مربوط برای ردولوت کیک:

  • برای اندازه گیری هم از پیمانه اندازه گیری و هم از لیوان دسته دار فرانسوی میتونین استفاده کنین.
  • برای باترمیلک بهتره از شیر پرچرب استفاده کنین.
  • مواد اولیه باید به دمای محیط رسیده باشن.
  • بهتره از رنگ قرمز پررنگ برای کیک استفاده کنین تا اندازه کمتری استفاده بشه.
  • سرکه استفاده شده در کیک ردولوت تاثیری توی طعم نهایی کیک ایجاد نمیکنه و برای خوش رنگ شدن رنگ قرمز کیک و بافت اون استفاده میشه.
  • اگه با تقسیم کردن لایه های کیک مشکل دارین، میتونین مواد رو داخل دو یا سه قالب یک سایز بریزین و داخل فر بذارین تا بپزه.
  • از پودر کاکائوی تیره رنگ و کاکائوی ترک بهتره در این کیک استفاده نکنین چون ممکنه رنگ کیکتون رو خراب کنه.
  • این کیک رو داخل قابلمه هم میتونین درست کنین به این صورت که روی شعله با حرارت کم شعله پخش کن بذارید تا گرم بشه قابلمه رو چرب کنید مواد رو داخل قابلمه بریزید در قابلمه رو با دم کنی بپوشونید و روی قابلمه بذارین اجازه بدین حدود یک ساعت بپزه (بسته به قدرت شعله و جنس ظرف زمان متغیره) بعد در قابلمه رو آروم باز کنین و چک کنین روی کیک خیس نباشه و پخته باشه در این صورت میتونین حرارت رو خاموش کنین.

کیک قرمز با رنگ طبیعی

اگه نگران استفاده کردن از رنگ خوراکی هستین اما در عین حال دوست دارین کیک ردولوت درست کنین، میتونین از پودر لبوی قرمز برای رنگ کیک استفاده کنین اما باید توجه کنین با اینکه کیک شما قرمز خواهد بود ولی به هیچ عنوان رنگی که محصولات شیمیایی به ما میدن رو به دست نمکمکد (برای تهیه پودر لبو باید لبو رو خوب بشورید و بعد پوست بگیرید و به صورت ورقه های نازک ببرین و روی شوفاژ یا بخاری یا داخل فر با کمترین دما بذارین تا کاملا خشک بشه و بعد آسیاب کنین و الک کنین و به عنوان رنگ طبیعی استفاده کنین (داخل یخچال نگه داری شود).

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ

منبع: اُکالا
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 102249

به "طرز تهیه کاپ کیک ردولوت و کیک ردولوت (مخملی قرمز)؛ با رنگ خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک ردولوت و کیک ردولوت (مخملی قرمز)؛ با رنگ خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید