طرز تهیه ترشک انار خوشمزه و ملس
به گزارش مهسان بلاگ، آیا شما هم به ترشک و طعم فوق العاده آن علاقمندید؟ ترشک انار محصول ترکیبی بهشتی و جذاب از دانه های انار و رب انار ترش است. گفتنی است که طرز تهیه این ترشک با لواشک انار متفاوت است. اما در شیوه آماده سازی این ترشک، بر اساس ذائقه و خلاقیت افراد می توان کمی در دستور اصلی دست برد.

در ادامه با طرز تهیه ترشک انار ترش و خوشمزه با ما همراه باشید.
طرز تهیه ترشک انار عالی
مواد لازم | |
انار ترش | 4 عدد |
نبات شاخه ای | 2 عدد |
رب انار | به میزان دلخواه |
مراحل تهیه
- ابتدا انارها را دانه کنید.
- برای آب انداختن دانه های انار، با گوشتکوب برقی آن ها را می کوبیم؛ باید توجه کنید که دانه های انار له نشوند.
- ترکیب به دست آمده را به ظرفی دیگر منتقل می کنیم و با نبات شاخه ای و رب انار، آن را روی حرارت قرار داده تا به قوام مورد نظر برسد.
- توجه داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد.
- بعد از رسیدن ترشک به قوام لازم، آن را تست کنید. در صورت احتیاج شاخه های بیشتری از نبات را به آن اضافه کنید. (2 شاخه بیشتر)
- با رسیدن ترکیب مواد به غلظت لازم، ترشک آماده سرو است.
- برای خوش رنگ تر شدن ترشک می توانید از رنگ خوراکی و حتی آلبالو هم بهره ببرید.
نکات مهم
- باید به این موضوع توجه کنید که غلیظ تر شدن این ترکیب، طعم نهایی ترشک را بهتر نشان خواهد داد.
- زمان پخت نهایی با توجه به نوع ظرف و میزان مواد متفاوت است.
- اگر حرارت ظرف ترشک، بیشتر از حد معمول باشد، کیفیت نهایی کار پایین می آید؛ نکته مهمی که به بالا رفتن کیفیت ترشک یاری خواهد نمود، توجه به حرارت ملایم می باشد. در صورتی که حرارت در زمان پخت ترشک ملایم و کم باشد، می توان اطمینان داشت که ترشک انار ما بسیار خوشمزه و خوش رنگ خواهد شد.
کلام آخر
انار از جمله میوه های بسیار متفاوت و محبوبی است که ترکیبات و محصولات ویژه ای را می توان از آن به دست آورد. لطفا تجربیات جذاب و ناب خود از طرز تهیه ترشک انار را در پایین همین صفحه با ما به اشتراک بگذارید.
پیشنهاد می کنیم طرز تهیه لواشک سیب را نیز در انگیزه از دست ندهید!
منبع: مجله انگیزهگروه آبان: گروه ساختمانی آبان: مجری بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت میباشد.
مجله کامسا: مجله کامسا | آخرین اخبار و مقالات طراحی لباس