طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل
به گزارش مهسان بلاگ، هندوانه ابوجهل گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی ایران از جمله کرمانشاه و همدان و بعضی شهرهای دیگر کشورمان رشد می نماید

به گزارش خبرنگاران به نقل از تبیان
هندوانه ابوجهل
- نمک
- سرکه
- هویج
- جعفری
- سیر
- فلفل سبز
استفاده از مواد دیگر مانند نعنا خشک، گل کلم، سیب زمینی ترشی و غیره نیز می تواند به خوشمزه تر شدن و بهتر شدن ترشی شما یاری کند و به سلیقه خودتان می توانید آنها را اضاافه نمایید.
طرزتهیه:
- ابتدا تمامی مواد لازم را بشویید و دم و یا چنبه هندوانه ها را بگیرید. هویج ها را پوست بکنید و از ارتفاع به 4 قسمت تقسیم نمایید. سپس سبزی جعفری را نیز پاک کنید سیر را پاک نمایید و هماطور بصورت حبه نگهدارید.
نکته مهم: اگر جعفری تازه پیدا نکردید می توانید از جعفری خشک شده نیز بهره ببرید.
- سپس مقداری آب را به همراه نمک بجوشانید و کمی صبر کنید تا خنک گردد.
- شپله ها را به همراه دیگر مواد را در آب و نمک بریزید و به مدت 5 الی 6 روز هر روز آب و نمک آن را عوض کنید.
نکته مهم: ظروف حاوی آب و نمک و هندوانه ابوجهل را باید در یخچال نگهداری نمایید تا آب نمک آنها را شل و وارفته نکند.
- پس از گذشت 6 روز شپله را از آب نمک خارج کنید و با آب روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد زمانیکه آب جوشید آب آن را دور بریزید و مجدداْ اینکار را انجام دهید تا تلخی شپله گرفته گردد.
- هندوانه ابوجهل را پس از آنکه جوشید بهتر است بر روی یک صافی بریزید تا آبش برود و به مدت یک ساعت صبر نمایید سپس شپله ها را در شیشه های مخصوص ترشی بریزید.
- پس از آنکه مواد ترشی ابوجهل را داخل شیشه ریختید داخل آنها سرکه بریزید و در صورت تمایل کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی ابوجهل شما آماده است ولی می توانید مدت بیشتری صبر کنید تا ترشی شما بهتر جا بیفتد.
منبع: جام جم آنلاینمجله رویای کره ای: مجله رویای کره ای | مجله گردشگری شرق آسیا
مرد کوچک: مرد کوچک | مجله سبک زندگی و کسب و کار