طرز تهیه خورش غوره مسما؛ غذای خوشمزه شمالی
به گزارش مهسان بلاگ، این غذای ملس را میتوان هم با مرغ و هم با گوشت طبخ کرد .پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. بعلاوه می توانید از برنج دودی بهره ببرید.

مواد لازم برای خورش غوره مسما :
مرغ | 500 گرم |
بادمجان | 6 عدد |
گوجه | 3 عدد |
غوره | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد درشت |
رب | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
طرز تهیه خورش غوره مسما :
جهت تهیه خورشت غوره مسما ابتدا مرغ ها رو سرخ میکنیم کاملا تا طلایی شوند .
در مرحله بعد رب را همراه با مرغ تفت میدهیم سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهم بپزد .
پیازها رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد غوره را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا رنگ غوره ها تغییر نمایند.
مواد تفت داده شده را به مرغ های پخته شده اضافه میکنیم. شعله گاز را کم میگذاریم.
بادمجان ها را سرخ می کنیم و گوجه ها رو به صورت حلقه ای برش میدیم و کمی تفت میدهیم.
در 10 دقیقه انتها پخت مرغ، بادمجان ها و گوجه ها را روی مرغ ها می چینیم تا مزه ها به خورد بادمجان ها هم برود و البته تا حدی که بافت بادمجان و گوجه حفظ گردد و له نشوند.
خورشت شما آماده است . آن را همراه با برنج محلی میل نمایید.
نکته ها:
1- به جای بادمجان از کدو خورشتی هم میتوانید بهره ببرید.
3- اگر تمایل دارید روغن کمتری در غذا استفاده گردد میتوانید گوجه را سرخ نکنید و همین طور بادمجان ها رو با روغن کم آب پز کنید.
4- در بعضی منطقه ها گیلان از نعناع خشک هم به همراه پیاز داغ در خورش غوره مسما استفاده میکند.
منبع: گردشباندور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه