طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی زمستانی
به گزارش مهسان بلاگ، اگر به یکی از شهرهای آذربایجان سفر کنید، می بینید که سوپ ها و آش های گرم جزیی جدا نشدنی از سفره نهار و شام هستند. هوای سرد این شهرها، سوپ گرم و چای لبسوز را بیش از آنچه که فکر می کنید محبوب نموده و جای خاصی را برای غذاها و نوشیدنی های گرم در الگوی تغذیه آنها باز نموده است. چه اهل آذربایجان باشید و چه نه، هیچ چیز به اندازه کاسه سوپی که بخار از رویش بلند می گردد، در هوای سرد پاییز و زمستان به شما انرژی نمی دهد. حالا که فصل سرما در راه است، با طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی سنتی و مقوی همراه ما شوید. این سوپ سرشار از آنتی اکسیدان، احتمال دچار شدنتان به سرماخوردگی در این فصل را کمتر می نماید.

-
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی زمستانی
آب گوجه فرنگی چهار پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
آب قلم دو پیمانه
پیاز رنده شده یک عدد
جعفری ساطوری دو قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
کره یا روغن یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
-
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
مرحله اول
کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری گردد. آرد را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم این مواد را با هم تفت دهید.
مرحله دوم
آب قلم و آب گوجه فرنگی را با کمی نمک اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید و نیم ساعت به مواد فرصت پختن بدهید. اگر آب قلم را از قبل آماده نموده و در فریزر بگذارید، تهیه سوپ های مقوی و خوشمزه وقت چندانی را از شما نخواهد گرفت.
نمک و فلفل را اندازه کنید و سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ را در ظرف دلخواهتان بکشید و با جعفری تازه تزیین کنید.
نکته
برای تهیه این سوپ، به جای آب قلم می توانید از آب مرغ بهره ببرید. اگر هم وگان هستید، می توانید این ماده را حذف کنید و به جای آن آب گوجه فرنگی بیشتری را به سوپ اضافه کنید.
منبع: کتاب کالهلیسون: لیسون: مجله هنر هفتم، سینما
مجله روگذر: مجله روگذر | مجله وقایع نگاری روزمره یک مهندس معماری