طرز تهیه مربا آناناس خانگی

به گزارش مهسان بلاگ، آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای می شود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد ندارد و با خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.

طرز تهیه مربا آناناس خانگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از ساعد نیوز

مواد لازم برای تهیه مربای آناناس

آناناس1 عدد(2.5-2 کیلوگرم)
شکر1500 گرم
آب1 لیتر(4 پیمانه)
آب لیموترش1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش2 عدد

مراحل آماده سازی و طبخ مربای آناناس

  1. آناناس را پوست بکنید و قسمت وسط و سفت آن را در آورده، به ضخامن نیم سانتی متر حلقه حلقه کنید(در حدود 1000-800 گرم آناناس می شود). در صورت دلخواه آناناس را خرد کنید.
  2. شکر و آب را با هم مخلوط کرده، روی حرارت متوسط و یکنواخت قرار دهید. گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شده، به حالت نیمه قوام در آید.
  3. آناناس ها و پوست لیموترش را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید (از جوش نیفتد).
  4. پس از 20- 15 دقیقه که مربا پخته شدو شربت قوام آمد، آب لیموترش را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.

تورهای دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 74302

به "طرز تهیه مربا آناناس خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا آناناس خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید