طرز تهیه نان سیر

به گزارش مهسان بلاگ، نان سیر را می توانید با انواع پنیر، مانند پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، پنیر چدار نیز درست کنید. برای طعم دادن به نان سیر معمولا از آویشن و سبزیجات خرد شده مثل پیازچه و جعفری استفاده می گردد.

طرز تهیه نان سیر

به گزارش خبرنگاران به نقل ازدیجی کالا

مواد لازم

10 عدد تکه نان تست یا باگت برش زده شده

3 حبه سیر

چند ساقه پیازچه

100 گرم کره

150 گرم پنیر پیتزای رنده شده

آویشن به مقدار لازم

روغن زیتون

دستور العمل

کره را برای 15 دقیقه بیرون از یخچال بگذارید تا نرم گردد.

کره را درون یک کاسه بریزید و سیرها را با رنده ریز روی کره رنده کنید و با کره کاملا مخلوط کنید.

سپس مخلوط کره و سیر را روی نان های تست پخش کنید.

روی نان های تست کمی پنیر پیتزا بگذارید.

کمی آویشن روی پنیر پیتزا بریزید. سپس چند قطره روغن زیتون روی هر یک از نان های تست بریزید.

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

نان های تست را روی سینی فر بچینید و برای 5 الی ده دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شوند و پنیر پیتزا آب گردد.

پیازچه ها را ریز خرد کنید و روی نان سیر بریزید و سرو کنید

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

باتسک: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 70646

به "طرز تهیه نان سیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان سیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید